Turvallinen polku yrittäjyyteen

Haluatko opetella yrittäjyystaitoja, mutta et halua tai ole valmis perustamaan omaa yritystä? Nyt tähän yhtälöön löytyy ratkaisu!

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Omapaja Oy:n kanssa infotilaisuuden Omapaja-toiminnasta. Omapaja Oy on laskutuspalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia yrittäjämäisesti ilman oman yrityksen perustamista. Omassa pajayrityksessäsi voit rauhassa kehittää ja testata yritysideaasi. Omapaja hoitaa lakisääteiset velvoitteet ja paperisodan puolestasi. Lisäksi Omapaja tarjoaa sinulle valmennusta liiketoimintasi kehittämiseen. Toimit itsenäisesti ja ansiosi muodostuvat oman pajayrityksesi tuloksen perusteella. Vastaat itse työsi suunnittelusta, markkinoinnista ja toteutuksesta. Et tarvitse y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen. 

Itsenäiset pajayrittäjät voivat tehdä halutessaan yhteistyötä toisten pajayrittäjien kanssa esim. markkinoinnissa.

Torstaina 1.6.2017 klo 12.00 – 15.00

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Oulun asiointipaikan auditorio, Torikatu 34–40  (käynti A-rapusta). Lisäksi videoneuvottelumahdollisuus, ks. alta.

Voit osallistua tilaisuuteen myös videoneuvotteluyhteyden välityksellä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikoissa Kuusamossa, Pudasjärvellä, Raahessa, Ylivieskassa ja Haapajärvellä sekä Kiimingin, Vaalan ja Utajärven yhteispalvelupisteissä (Lempiniementie 2, Kiiminki/Vanhatie 46, Utajärvi). Toimipaikkojen yhteystiedot löydät osoitteesta:  http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/yhteystiedot.

Kyllä, haluan mukaan infotilaisuuteen!