En säker stig till företagarskapet – Omapajas faktureringstjänst

Som lättföretagare hos Omapaja fakturerar du enklare och snabbare. Vi tar hand om faktureringen av ditt jobb, försäkringarna och lönebetalningen. Du kan utan bekymmer sätta din tid på att tjäna pengar. Ta ett steg mot dina drömmar.

Registreringen är gratis och förpliktar dig inte till något. Om du inte har något att fakturera uppstår heller inga kostnader. 

Säkrare och enklare företagande

Fokusera på det du kan

Använd din tid och energi på det du kan bäst, inte på pappersarbete.

Lätt att börja

Det är alltid gratis att gå med. Du kan genast fakturera.

Var inte ensam som företagare

Med oss utvecklar du din verksamhet. Vi finns alltid där till din hjälp.

Testa din affärsidé

Testa din affärsidé snabbt och säkert utan månadsavgifter.

Tjäna på ditt kunnande

Fastställ ett ordentligt pris för ditt arbete och förtjäna enligt det.

Väx som företagare

Öka dina inkomster, utveckla din försäljning... Vi coachar dig till resultat.

Det är skrattretande enkelt!

1. Gå med i Omapajas tjänst.

Du får ett användarnamn och kan som lättföretagare genast börja förtjäna på ditt kunnande. Att gå med är gratis och förpliktigar dig inte till något.

2. Jobba utan att behöva bekymra dig för bokföringen.

Dina kunder kan vara konsumenter, företag eller vilken organisation som helst. Kom överens om arbetet och prissättningen direkt med din kund.

3. Fakturera – du får ersättningen som lön.

Vi tar hand om att försäkra ditt arbete och skicka fakturor. Vi för bok över dina inkomster och utgifter och sköter myndighetsskyldigheterna.

4. Väx, utvecklas och förtjäna mer.

Vi hjälper dig produktifiera ditt kunnande, sätta dina pris, planera försäljningen och marknadsföringen och med att ingå avtal.

Erfarenheter

Heikki Tervahauta, hjälpmedelsmontör

”Jag konstaterade att systemet är bra! Jag känner att jag får värdefulla råd och viktig handledning. Som egenföretagare är man ensam varje dag, men via Omapaja känner jag att jag inte längre är ensam. Jag har varit mycket nöjd.”

Korusuunnittelija Anriikka Mentilä toimii kevytyrittäjänä Omapajan laskutuspalvelussa.

Anriikka Mentilä, smyckesdesigner

”Jag hade fattat beslut om att grunda ett företag innan jag blev bekant med Omapaja. Omapaja tar hand om de saker som jag inte kan och inte har tid med, alltså bokföringen och alla saker som har att göra med att grunda ett företag. Jag har varit nöjd med att snabbt få kontakt vid problem. Verksamheten har varit tydlig.”

Janetta Kotila, idrottsinstruktör

”Jag behöver bara klicka på den färdiga fakturan, det är allt. Sen väntar jag bara på att pengarna dyker upp på kontot. Jag trodde att det skulle vara en massa krångel. Omapaja är en bra möjlighet att lära sig företagarskapet.”

Marko Mertala, Greenmaster

”Omapajas lättföretagande ger frihet. Att ta hand om betalningar och samla in kvitton och föra dem till redovisningsbyrån tog allt för mycket tid efter arbetsdagen. Och eftersom jag är en gubbe med dåligt minne behöver jag nu inte oroa mig alls för att jag ska glömma något viktigt.”

Partners