Tervetuloa tukemaan Pelicansin toimintaa

Rekisteröitymällä Omapajan kevytyrittäjäksi tämän sivun kautta, Omapaja tulee lahjoittamaan kaikesta Omapajan kevytyrittäjänä laskuttamastasi työstä 20 % palvelumaksustaan suoraan Lahden Pelicansin hyväksi. Lahjoitus ei vaikuta omaan palkkaasi!
Rekisteröidy nyt
Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”PELICANS” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Näin laskutat työsi​

(ja tuet samalla seuramme toimintaa)

1. Rekisteröidy​

Rekisteröidy Omapajaan yllä napin kautta.​

2. Tee sopimasi työ​

Tee asiakkaasi kanssa sopimasi työtehtävä.

3. Laskuta tehty työ

Laskuta tekemäsi työ laskutusjärjestelmässämme.​

4. Saa työstäsi palkka​

Suorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.​
Laskuttamastasi työstä Omapaja lahjoittaa 20 % palvelumaksustaan suoraan Pelicansin hyväksi. Lahjoitus ei vaikuta omaan palkkaasi.
Rekisteröidy nyt
Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”PELICANS” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Miksi Omapaja ja #tuetaanhyvää?​

Rekisteröitymällä Omapajan kevytyrittäjäksi tämän sivun kautta tuet samalla taloudellisesti kannattamasi seuran toimintaa. Omapajan luoma Tuetaan hyvää -kampanja yhdistää seurat, niiden kannattajat ja kevytyrittäjät tavalla, jossa kaikki pelaa samaan maaliin.
Näin #tuetaanhyvää -hanke toimii
  1. Kevytyrittäjä liittyy kannattamansa seuran kevytyrittäjien tiimiin.
  2. Asiakas ostaa palveluita kannattamansa seuran kevytyrittäjiltä.
  3. Omapaja maksaa seuralle tukea, kun seuran kevytyrittäjien palveluita käytetään.
Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?
1. Työapuasi on helpompi ostaa
2. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
2.Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Omapajan kevytyrittäjänä laskutuksesi palvelumaksusta Omapaja lahjoittaa 20 % suoraan Pelicansin toiminnan tukemiseen. Tämä ei vaikuta omaan palkkaasi.

Voit myydä osaamistasi sekä yrityksille, että yksityisille
Käytä aikasi työntekoon, Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille.

Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä töitä, niin yritykselle kuin yksityisellekin! Pihatyöt, siivouskeikka, siirtoajo… Työ voi olla lähes mitä vain.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Omapaja hoitaa loput.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?
Omapajan palvelumaksu on 7%  laskuttamastasi summasta.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Voit vakuuttaa toimistasi
Omapajan laskutuspalvelussa palveluusi sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Alle 8 063,57 euron (vuonna 2021) vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä.

Jos vuosityötulosi ylittävät 8 063,57 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.

Yhteistyössä