Kotitalouksille

Kaipaako nurmikko kipeästi leikkuuta, laattojen saumat ratkeilee vai kenties suursiivous olisi paikallaan? Kutsu reipas tuttusi apuun! Hän voi laskuttaa tekemänsä työn helposti ja turvallisesti Omapajan kevytyrittäjänä.

Osta työapua "päivänvalossa"

Tarvetta valokuvaajalla sukujuhliin vai kenties piha-aita maalaamatta? Teettämällä työn Omapajan kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse ryhtyä työnantajaksi vaan voit maksaa työn helposti laskulla. Tehdyn työn byrokratia ja paperityö jää meidän hoidettavaksi. Helppo ja lakien mukainen tapa maksaa apulaisesi työstä.

Näin ostat työtä laskulla

1
Omapajan kevytyrittäjä tekee aiemmin kanssasi sovitun työn
2
Kevytyrittäjä liittyy Omapajaan ja laskuttaa tekemänsä työn
3
Saat työstä laskun ja maksat sen eräpäivään mennessä
4
Maksamme laskun palkkana työn tehneelle kevytyrittäjälle
Pidätämme palkkiosta verot, vakuutusmaksut sekä työnantajakulut. Palvelumaksumme on 5-7 % laskun arvonlisäverottomasta summasta. 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kevytyrittäjänä toimiva apulaisesi laskuttaa työnsä Omapajan y-tunnuksella. Näin sinulla on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Vuoden 2021 kotitalousvähennyksen enimmäissumma on henkilöltä 2250 euroa, josta vähennyksen henkilökohtainen omavastuu 100 euroa.

Jos 2250 euron raja ylittyy, voit hakea puolisosi kanssa yhdessä vähennystä. Tällöin vähennys voi olla maksimissaan 4 500 euroa vuodessa.

Mitä kevytyrittäjyys tarkoittaa?

Omapajan kevytyrittäjänä työntekijäsi voi laskuttaa sinulle tekemänsä työn yrittäjämäisesti kuitenkin ilman yrityksen perustamista.

Omapajan kevytyrittäjän ei tarvitse kantaa huolta kirjanpidosta, vaan hän voi rauhassa keskittyä antamiisi töihin. Me hoidamme kirjanpidon, viranomaisvelvoitteet sekä tarvittavien vakuutusten ottamisen.
Lue lisää kevytyrittäjyydestä

Tunnetko osaavan tekijän?

Tällä lomakkeella hän voi rekisteröityä Omapajan kevytyrittäjäksi ja laskuttaa kotitalouteesi tekemänsä työn. Saat tehdystä työstä vain yhden laskun. Liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. 
OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja