Blogi

Takaisin blogiartikkeleihin

Omapaja Oy vahvistaa alueellista palvelua – Länsi-Suomen aluepäälliköksi Jarno Lehtimäki

Jarno Lehtimäki, Omapaja Oy

Jarno Lehtimäki on nimitetty 7.1.2019 alkaen Omapaja Oy:n Länsi-Suomen aluepäälliköksi.  Jarno on vähittäiskaupan huippuosaaja ja on toiminut viimeksi Wihuri Oy:n Metro-pikatukkujen ketjujohtajana. Sitä ennen hän on vastannut eteläisen Suomen Lidl-myymälöistä.

Jarno tulee vastaamaan Omapaja Oy:n liiketoiminnasta Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla.

”Työelämä on isossa murroksessa. Tulevaisuudessa yhä useampi ihminen työllistää itsensä myymällä omaa osaamistaan. Toisaalta yritykset tarvitsevat ketterämpiä tapoja osaamisen hankkimiseen. Omapaja tarjoaa ihmisille alustan oman osaamisen myymiseen ja yrityksille helpon tavan ostaa osaamista. On innostavaa päästä auttamaan ihmisiä ja yrityksiä” kertoo Lehtimäki.

”Omapaja on toimintamalliltaan ainutlaatuinen yritys Suomessa. Haluamme auttaa ihmisiä toteuttamaan ammatillisia unelmiaan. Olemme ihmisten ja yritysten rinnalla kulkijoita. Olen iloinen, että saamme Jarnon Omapajan kasvoiksi Länsi-Suomeen” toteaa toimitusjohtaja Marko Tyyskä.

Lisätietoja:
Jarno Lehtimäki, aluepäällikkö 040 593 7349
Marko Tyyskä, toimitusjohtaja 050 361 5810


Omapaja Oy on yrittäjähenkisten ihmisten kumppani, joka mahdollistaa yrittäjämäisen työskentelyn helposti ja turvallisesti. Omapajan palveluja voi käyttää joko ilman omaa yritystä tai omalla yrityksellä. Omapajan palveluiden käyttäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa Omapajan hoitaessa kaikki yritystoiminnan pyörittämiseen liittyvät paperivelvoitteet. Laskutuspalveluiden lisäksi Omapaja tarjoaa monipuolisia valmennus- ja talouspalveluja kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. www.omapaja.fi

Piditkö artikkelista – Jaa se ystävillesi!