Palveluratkaisut yhden numeron taktiikalla

Nummela Services-palveluhakemisto laajenee halki Suomen ja haluaisimmekin juuri sinut mukaan. Rakennamme valmiin paketin jolla pääset tekemään sinun osaamisalan mukaista työtä helposti ja vaivattomasti. Annamme sinulle avaimet käteen, teemme markkinointinimen, sosiaalisen median sivut ja profiilit sekä hinnaston tai voit tulla mukaan myös omalla yritysnimellä. Hoidamme laskutuksen ja sinä puolestasi laskutat meitä tekemästäsi työstä kevytyrittäjänä. Teemme facebook-mainontaa eri alueiden facebook-puskaradioissa, toisinaan facebook-markkinointia, lehtijuttuja jne. Otamme työtilaukset vastaan jotta pääset keskittymään itse tekemiseen.

Nummela Services palvelun toimintaperiaate on se, että kaikki palvelut saa tilattua yhdestä numerosta, yhdelle asiakkaalle, yhdellä laskulla. Työt tehdään pääsääntöisesti kotikäynteinä. Toimiala-avaruus on lähes rajaton mutta kuitenkin niin ettei samalla paikkakunnalla ole sisäistä kilpailua. Meillä tehtävä työ ei ole pelkästään työ, vaan se on elämän tehtävä jota rakastaa ja hyvin tehdystä työstä saa kiitosta ja arvostusta.

Mukana olo Nummela Services-palveluhakemistossa on siis sinulle täysin riskitön. Lähde mukaan!

Tule siis mukaan!

Tästä saat meihin yhteyden:

Liity ilmaiseksi – ei velvoitteita

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Rekisteröityminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Ellet laskuta, ei tule kulujakaan.

Miksi laskuttaa Omapajan kevytyrittäjänä?

Omapaja hoitaa palkanmaksusi
(Yrityksen nimen) työkeikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen. Teet työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät suorittamasi työn Omapajan laskutusjärjestelmään.

Rekisteröitymällä Omapajaan voit toimia yrittäjämäisesti myös muilla aloilla ja laskuttaa työsi samoilla Omapajan tunnuksilla.
Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?
1. Työapuasi on helpompi ostaa
1. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
2. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Voit myydä osaamistasi sekä yrityksille, että yksityisille
Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille. Kevytyrittäjyyden etu on työnteon helppous ja joustavuus.

Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä yhtä näppärästi töitä kenelle tahansa, niin yritykselle kuin yksityisellekin! Pihatyöt, siivouskeikka, siirtoajo… Työ voi olla lähes mitä vain – vain taivas on rajana.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?
Omapajan palvelumaksu on 5-7% laskuttamastasi summasta. Omapajassa yrität turvallisesti! Palvelumaksusi sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Toimintasi on vakuutettu
Omapajan laskutuspalvelussa palveluusi sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Alle 8 063,57 euron (vuonna 2021) vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä.

Jos vuosityötulosi ylittävät 8 063,57 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.

Yhteistyössä