Näin muutat osaamisesi kannattavaksi liiketoiminnaksi.

– Webinaari 26.9.2017 klo 18.00

 Onko sinulla osaamista, jolle tiedät olevan tarvetta?

 Haluatko itse päättää, miten, missä ja milloin työsi teet?

 Haluatko itse hinnoitella oman osaamisesi?

Työelämä on vahvassa murroksessa.

Perinteiset työntekemisen muodot menettävät suosiotaan. Digitalisaation myötä työ pilkkoutuu yksittäisiin tehtäviin ja sitä voidaan tehdä ajasta ja paikasta riippumatta.

Työn tekeminen ja arvon tuottaminen ei perustu enää yhtä vahvasti työaikaan, vaan itse suoritukseen ja lopputulokseen. Työ on muuttunut projektimaisemmaksi ja pirstaleisemmaksi.

Työntekijöitä ei enää palkata, vaan työtä mieluummin ostetaan laskulla, koska se on joustavampi tapa yrittäjille.

Työpaikkoja syntyy eniten pieniin ja keskisuuriin yrityksiin (Uusista työpaikoista 48 % syntyi enintään yhdeksän hengen toimipaikkoihin ja 91 % alle 50 hengen- ref TEM 2013).

Toimeentulo voi jatkossa koostua useista eri lähteistä

Työ toimii entistä enemmän välineenä kohti erilaisia päämääriä

Oletko koskaan ajatellut mitä mahdollisuuksia yrittäminen tarjoaa?

Ilmoittaudu mukaan 26.9. pidettävään webinaariin ”Näin muutat osaamisesi kannattavaksi liiketoiminnaksi” ja varmista, että osaamisellesi on käyttöä tulevaisuudessakin.

Webinaarin pitää yritysvalmentaja Markku Jääskeläinen

Markku on yrittäjyyden edistämisen sekä yritystoiminnan kehittämisen kokonaisvaltainen osaaja. Hän on rauhallinen ja päämäärätietoinen yhteistyökumppani. Yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien palautteissa kuvataan Markkua valmentajana, joka osaa luoda aikaansaavan ja konkreettisiin tuloksiin johtavan ilmapiirin. Markulle ovat tuttuja teollisuuden, kaupan ja palveluiden toimialat. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjänä ja lähes 20 vuoden kokemus Lapin alueella aloittavien ja toimivien pienten- ja keskisuurten yritysten toiminnan kehittämisestä asiantuntijana, mentorina ja yrittäjävalmentajana.

”Näiden tyyppien työskentelytavasta voisi moni konsultti ottaa oppia. Hyvä valinta :)”

”Paras valmennus missä olen ollut mukana ja niitä on kyllä matkan varrella jo kertynyt”

Kyllä! Haluan olla selvillä tulevaisuuteni mahdollisuuksista!

Lähetä tietosi ja ilmoittaudu mukaan webinaariin. Pidämme tietosi visusti itsellämme, emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.