Blogi

Etusivu / Mitä hyödyn Omapajan palvelusta?

< Takaisin kysymyksiin

Mitä hyödyn Omapajan palvelusta?

Muuttuvat työmarkkinat ja laaja työelämän luonteen muutos näkyy varmasti jollain tavalla meidän kaikkien elämässä. Enää ainut tai tavoitelluin vaihtoehto ei olekaan hankkia mahdollisimman vakaa työnantaja, luoda pitkä polku samassa talossa ja lopulta eläköityä ansioituneesti kruununa pitkälle sekä onnistuneelle työuralle, josta 95% on kulunut saman työnantajan leivissä.

Sen sijaan jatkuvat työpaikan vaihdokset, lyhytkestoiset projektit ja iästä, paikasta tai ajankohdasta riippumattomat työsuoritukset yleistyvät todella paljon, mikä taas luo huomattavasti vapautta sekä uusia mahdollisuuksia erittäin monelle. Tästä yksi kiittäminen käy laskutuspalveluita, jonka avulla kuka tahansa voi ryhtyä kevytyrittäjäksi eli toisin sanoen laskuttaa ilman yritystä.


Miksi haluaisit laskuttaa ilman yritystä?

1. Aika on rahaa, erityisesti yrittäjänä!

Yrityksen perustaminen voi olla todella pitkä, monimutkainen ja aikaa sekä jaksamista vievä prosessi. Kun yritys on perustettu, vaatii se yhtälailla jatkuvaa resurssien suuntaamista hallinnollisiin osioihin, joka on taas kaikki poissa itse työsuoritteesta, josta rahaa tulee sisälle.

Joidenkin laskujen mukaan yrittäjän 40 tuntinen työviikko pitää sisällään vain n. 25 tuntia ”tuottavaa” työtä ja 15 tuntia menee hallinnon sekä muiden juoksevien asioiden tekemiseen.

Tämä kaikki on siis poissa omasta kukkarostasi ja jos haluat yrittäjänä tehdä 40 tuntia tuottavaa työtä, menee todellisuudessa tässä onnistumiseen huomattavasti enemmän aikaa. On siis sanomattakin selvää, että ilman yritystä, kuitenkin yrittäjämäisesti, toimiminen ja laskuttaminen voi olla pitkässä juoksussa todella järkevä ratkaisu!

2. Kevytyrittäjänä joustat juuri sinne, minne itse haluat!

Laskutuspalveluita käyttämällä eli ilman yritystä laskuttamalla voit tehdä töitä muille, myydä omia tuotoksiasi tai olla esimerkiksi osa alihankintaverkostoa todella joustavasti. Et ole vastuussa muusta kuin omasta työstäsi ja toimittamastasi suoritteesta vain niin pitkälle kuin olet itse sopinut laskutettavan tahon kanssa.

Mikäli toimisit yrittäjänä ja esimerkiksi oman toiminimen kautta olisit esimerkiksi taloudellisesti aivan eri lailla vastuussa kuin laskutuspalvelun kautta toimimalla. Ja jos haluat tehdä esimerkiksi kokeiluluontoisesti jonkun suoritteen ja laskuttaa sen, ei sinun tarvitse nähdä muuta vaivaa kuin tehdä suorite ja laskuttaa se Omapajan laskutuspalvelun kautta!

3. Sinulla on huikeat mahdollisuudet kehittyä!

Omapaja tarjoaa pajayrittäjilleen todella laajan valmennusavun, jonka avulla voit sparrata oman tuotteesi sekä liiketoimintaosaamisesi erittäin pitkälle. Useat pajayrittäjät ovat olleet erittäin palveluumme juuri sen monipuolisuuden takia – voit todella kehittyä yrittäjänä, vaikka laskutat ilman yritystä kauttamme!

Tämä saattaa kuulostaa sinusta ehkä hieman hullunkuriselta? Kun voit keskittyä vain olennaiseen on kehitys myös todella nopeaa – jos vain sitä itse haluat!

Yhdistämällä omaan intohimoosi sekä erityistaitoihisi liiketoiminnan ammattilaisemme pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja tekemään juuri sinulle tärkeimpiä asioita ja samalla ansaitset niistä!