Mimintalli logo

Tervetuloa Ohjelmamyynti.fi -palvelun toteuttajaksi!

Esiintyessäsi Ohjelmamyynti.fi -sivuston tai MiminTalli Oy:n välittämillä keikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen meiltä. Rekisteröidy Omapajan laskutuspalveluun, jotta voit aloittaa työn tekemisen.

Näin helppoa se on

1. Rekisteröidy​
Rekisteröidy Omapajaan alla olevalla lomakkeella
2. Tee sovittu työ
Suorita työ ja laskuta työsuorituksesi Omapajan palvelussa
4. Saa työstäsi palkka​
Suoritettu työtehtävä maksetaan sinulle palkkana tilillesi.

Rekisteröidy tekijäksi täyttämällä lomake

Rekisteröityminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Ellet laskuta, ei tule kulujakaan.

Miksi Omapaja?

Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Esiintyessäsi Ohjelmamyynti.fi -sivuston tai MiminTalli Oy:n välittämillä keikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen meiltä. Näin voit työskennellä yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi (keikan pvm, paikka, työaika ja toteutuneet työtunnit) Omapajan laskutusjärjestelmäämme.

Muuten voit keskittyä huoleti erinomaiseen esiintymiseen.

Laskuttamasi palkka maksetaan tilillesi viimeistään kahden arkipäivän kuluessa laskusi eräpäivästä tai suorituksen saavuttua.
Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?
1. Työapuasi on helpompi ostaa
1. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
2. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Voit myydä osaamistasi sekä yrityksille, että yksityisille
Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille. Kevytyrittäjyyden etu on työnteon helppous ja joustavuus.

Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä yhtä näppärästi töitä kenelle tahansa, niin yritykselle kuin yksityisellekin! Pihatyöt, siivouskeikka, siirtoajo… Työ voi olla lähes mitä vain – vain taivas on rajana.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?
Omapajan palvelumaksu on 5-7%  laskuttamastasi summasta.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Toimintasi on vakuutettu
Työsi on vakuutettu vastuuvakuutuksella, tapaturmavakuutuksella sekä sairausvakuutusmaksulla.

Tapaturmavakuutus kattaa työsi aikana sattuneiden tapaturmien hoitokulut sekä toipumisajan päivärahat vakuutusehtojen mukaisesti.

Sairastumistapauksissa voit hakea sairauspäivärahaa Kelalta yrittäjän ehtojen mukaisesti.
Työsi on vapaa arvonlisäverotuksesta
MiminTalli Oy:n kautta työskennellessäsi työsi esiintyjänä on arvonlisäverovapaata, (Alv 45§, 1. momentin kohdat 1. ja 2.).

Lähettämissäsi laskuissa Omapajaan täytyy selkeästi näkyä, millaista palvelua (Esiintymispalkkio) on tarjottu ja mihin arvonlisäverokantaan se kuuluu (Alv 0%, alv 45§).

Saaduissa toimeksiannoissa/ Ohjelmanvälityslomakkeessa määritellään kokonaislaskutussumma johon on sisällytettävä kaikki esiintymisestä aiheutuvat kulut veroineen.