WEB_MimintalliPNG

Tervetuloa Ohjelmamyynti.fi -palvelun toteuttajaksi!

Esiintyessäsi Ohjelmamyynti.fi -sivuston tai MiminTalli Oy:n välittämillä keikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen meiltä. Rekisteröidy Omapajan laskutuspalveluun, jotta voit aloittaa työn tekemisen. 

Näin helppoa se on:

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy Omapajaan yhdellä lomakkeella

2. Tee sovittu työ

Suorita työ ja laskuta työsuorituksesi Omapajan palvelussa

3. Saa työstäsi palkka

Suoritettu työtehtävä maksetaan sinulle palkkana tilillesi.

Rekisteröidy tekijäksi täyttämällä lomake

Esiintyessäsi Ohjelmamyynti.fi -sivuston tai MiminTalli Oy:n välittämillä keikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen meiltä. Näin voit työskennellä yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi (keikan pvm, paikka, työaika ja toteutuneet työtunnit) Omapajan laskutusjärjestelmäämme.

Muuten voit keskittyä huoleti erinomaiseen esiintymiseen.

Laskuttamasi palkka maksetaan tilillesi viimeistään kahden arkipäivän kuluessa laskusi eräpäivästä tai suorituksen saavuttua.

Työsi on vakuutettu vastuuvakuutuksella, tapaturmavakuutuksella sekä sairausvakuutusmaksulla.

Tapaturmavakuutus kattaa työsi aikana sattuneiden tapaturmien hoitokulut sekä toipumisajan päivärahat vakuutusehtojen mukaisesti.

Sairastumistapauksissa voit hakea sairauspäivärahaa Kelalta yrittäjän ehtojen mukaisesti.

MiminTalli Oy:n kautta työskennellessäsi työsi esiintyjänä on arvonlisäverovapaata, (Alv 45§, 1. momentin kohdat 1. ja 2.). 

Lähettämissäsi laskuissa Omapajaan täytyy selkeästi näkyä, millaista palvelua  (Esiintymispalkkio) on tarjottu ja mihin arvonlisäverokantaan se kuuluu (Alv 0%, alv 45§). 

Saaduissa toimeksiannoissa/ Ohjelmanvälityslomakkeessa määritellään kokonaislaskutussumma johon on sisällytettävä kaikki esiintymisestä aiheutuvat kulut veroineen.

Alle 7 799,37 euron vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi mutta työstä ei kerry eläkettä. Tämä tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi päivätyön ohella lisätöitä tehtäessä.

Jos työsi vuosityötulot ylittävät 7 799,37 euroa, otamme sinulle yhdessä lain vaatiman yrittäjän eläkevakuutuksen. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan valtakirjalla siirtää Omapajalle.

  • Palkan nostaminen 5 % + ALV
  • Sairasvakuutusmaksu 0,86 %

Halutessasi voit ottaa Omapajan kautta lakisääteisen sairausvakuutuksen lisäksi myös tapaturma- ja vastuuvakuutukset (keskimäärin 3 % + alv 24% bruttopalkasta). 

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.