MONTA SYYTÄ LIITTYÄ OMAPAJAAN

Tuleeko elantosi työstä, jossa olet oman itsesi herra? Haluatko aloittaa yritystoiminnan nykyaikaisen helposti? Kenties sinulla on osaamista, jota myymällä voit hankkia lisätuloja

Työllisty uudella tavalla

Monet yritykset ostavat nykyään työtä laskulla – väen palkkaamisen sijaan. Omapajassa muutat osaamisesi palveluksi, jota asiakkaat voivat helposti ostaa. Päätät itse työstäsi ja vaikutat omiin ansioihisi. Voit käyttää kevytyrittäjyyttä myös ponnahduslautana kokonaan uudelle uralle.

Laskutuspalvelu auttaa sinua menestymään

Meillä et jää yksin yrittämään. Omapaja on palveleva laskutuspalvelu. Saat apua toimintasi suunnitteluun, hinnoitteluun, myyntiin, markkinointiin ja sopimusasioihin. Sinulla on käytössä Omapajalaisten yhteisön tuki ja henkilökohtainen ohjaus. Omia palveluitasi voit markkinoida osaajia-sivullamme .

Kokeile toimintasi kannattavuutta

Emmitkö yrityksen perustamista? Kokeile siipiäsi, aloita Omapajan laskutuspalvelussa kevytyrittäjänä. Yritysbyrokratian sijaan, voit keskittyä tekemiseen. Kokeiluvaiheen jälkeen, kun saat vakiinnutettua toimintasi, tulotasosi ja asiakasmäärät, voit perustaa yrityksen. Myös oma yrityksesi voi jatkaa Omapajassa talouspalvelun asiakkaana.
OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja