Nuori, ryhdy sinäkin jakajaksi

Haluatko olla kaveriporukastanne juuri se tyyppi, jolla on aina ylimääräistä sukanvarressa? Nyt sinulla on siihen erinomainen mahdollisuus! Ryhdy kumppanimme SSM:n lehdenjakajaksi ja tee töitä 1-2 päivänä viikossa. Palkanmaksu hoituu kätevästi Omapajan laskutuspalvelun kautta. 

Ole asuinalueesi jakeluvaltias!

(Ennen kuin joku muu ehtii tehdä sen nenäsi edestä.)

Jakajan työ soveltuu erityisen hyvin opiskelijoille ja koululaisille sekä sivutyöksi. Jaettava alue pyritään löytämään kotisi läheisyydestä. Jos sinulla on auto käytössäsi, voit vallata myös naapuripiirinkin. Työaikasi on joustava ja työn määrään on voit itse vaikuttaa. 

Näin haet jakajaksi

Omapajan hoitaessa palkanmaksusi.

1. Ilmoita itsestäsi SSM:lle alla olevalla lomakkeella. 

2. Rekisteröidy Omapajan laskutuspalvelun käyttäjäksi.

3. Sopivan jakelupiirin tullessa eteen SSM ottaa sinuun yhteyttä ja perehdyttää tehtävään.

4. Saat oman jakelupiirin ja voit aloittaa työt sovitun mukaan.

5. Niin… ja kohta olet kaveriporukkasi tuleva massipäällikkö.

Jätä työhakemus

Hakemuksen jätettyäsi sinuun ollaan yhteydessä, kun lähialueeltasi vapautuu sopiva jakelupiiri! Lomakkeella lähettämäsi tiedot välittyvät automaattisesti asuinseutusi jakeluyhtiöön.

Hakemuksen yhteydessä on hyvä mainita, että olet kiinnostunut työskentelemään kevytyrittäjänä.

Huom! Muista rekisteröityä hakemuksen lähettämisen myös Omapajaan. Omapaja hoitaa jakelutyösi palkanmaksun.

Paljonko saan palkkaa?

Palkkaasi vaikuttaa jaettavien kotitalouksien määrä, sekä kullakin kerralla jakelussa olevien mainoksien määrä. Kuukaudessa kertyy 4-9 työpäivää, alueesta ja kuukaudesta riippuen. Tavallisesti yhtenä työpäivänä lajitteluun ja jakeluun kuluu aikaa noin 1-4 tuntia.

Tavallinen jakajan kuukausiansio on noin 50-300 euroa. Useampia tai laajoja piirejä jakamalla sinun on mahdollista ansaita enemmän. Mitä enempi sinulla on virtaa jakaa, sitä enemmän sinulla on mahdollista saada rahaa!

+18%

Parempaa palkkaa kevytyrittäjänä. Tehdessäsi jakajan työtä Omapajan kevytyrittäjänä, saat normaalin suoritusperusteisen palkan lisäksi 18 %:n yrittäjälisän!

Miksi Omapaja hoitaa palkanmaksuni?

Voit tehdä jakajan työtä joko suoraan työsuhteessa (perinteinen tapa) tai Omapajan kevytyrittäjänä, jolloin Omapaja huolehtii palkanmaksustasi.

Rekisteröitymällä Omapajaan voit toimia yrittäjämäisesti myös muilla aloilla ja laskuttaa työsi samoilla Omapajan tunnuksilla.

Rekisteröidy Omapajaan

Kevytyrittäjä, olenko siis yrittäjä?

Mikäli haluat ansaita jakajan työstä paremmin, kannattaa palkanmaksu hoitaa Omapajan kautta. Tällöin Omapajan laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen.

Teet jakajan työsi yrittäjämäisesti, mutta sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä. Rekisteröityminen Omapajaan riittää. Se on sinulle ilmaista.

Omapajan kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät henkilötietosi verokortteineen Omapajan laskutusjärjestelmään. Maksamme palkkasi kerran kuukaudessa.

Rekisteröitymällä Omapajaan voit toimia yrittäjämäisesti myös muilla aloilla ja laskuttaa työsi samoilla Omapajan tunnuksilla.

Omapajan kevytyrittäjänä saat toiminnalleesi tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Tapaturmavakuutus (Hinta 2 % palkasta + alv 24 %) Vastuuvakuutus (Hinta 1 % palkasta + alv 24 %)

Alle 7 799,37 euron vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä. 

Jos vuosityötulosi ylittävät 7 799,37 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.

Omapajan palvelumaksu on 5% (+ alv 24 %) työsi kuukausipalkasta. 

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Jos sinulla ei jostain syystä aina ole jakajan työtä ja et saa palkkaa, ei sinulla ole kulujakaan. 

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.

Toimiessasi Omapajan kevytyrittäjänä toimintasi on arvonlisäverovelvollista. Omapaja huolehtii veron ilmoittamisesta ja maksamisesta puolestasi.

Yhteistyössä