Blogi

Etusivu / Marko Tyyskä Omapajan toimitusjohtajaksi

Takaisin blogiartikkeleihin

Marko Tyyskä Omapajan toimitusjohtajaksi

Omapaja Oy vahvistaa yhtiön johtoa – uudeksi toimitusjohtajaksi jyväskyläläinen Marko Tyyskä 

Marko Tyyskä on nimitetty 1.8.2018 alkaen Omapaja Oy:n toimitusjohtajaksi. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus palveluyrityksen johtotehtävistä. Tyyskä on toiminut useita vuosia Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan johtoryhmässä muun muassa Prismajohtajana ja S-market -ketjun aluejohtajana. 

”Yrittäjyys on yhä useammalle ihmiselle tapa työllistyä ja hyödyntää omaa osaamistaan. Omapajan kevytyrittäjyys eli pajayrittäjyys mahdollistaa ihmiselle turvallisen polun yrittäjyyteen. Marko Tyyskän johdolla haluamme tuoda tämän mahdollisuuden yhä useammalle ihmiselle”, kertoo Omapaja Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Markku Jääskeläinen. 

Marko Tyyskä toimii myös Omapaja Valmennus Oy:n sekä Omapaja Talouspalvelut Oy:n hallitusten puheenjohtajana. 

”On hienoa päästä auttamaan ihmisiä toteuttamaan ammatillisia haaveitaan. Omapaja on toimintamalliltaan ainutlaatuinen yritys Suomessa. Omapajan tarjoamat valmennuspalvelut tähtäävät pajayrittäjien toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen” toteaa Tyyskä. 

Omapajalla on toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Rovaniemellä. 

Lisätietoja: 
Marko Tyyskä, Omapaja Oy:n toimitusjohtaja 050 3615810
Markku Jääskeläinen, Omapaja Oy:n hallituksen puheenjohtaja 0400 892474 

Omapaja Oy on yrittäjähenkisten ihmisten kumppani, joka mahdollistaa yrittäjämäisen työskentelyn helposti ja turvallisesti. Omapajan palveluja voi käyttää joko ilman omaa yritystä tai omalla yrityksellä. Omapajan palveluiden käyttäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa Omapajan hoitaessa kaikki yritystoiminnan pyörittämiseen liittyvät paperivelvoitteet. Laskutuspalveluiden lisäksi Omapaja tarjoaa monipuolisia valmennus- ja talouspalveluja kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. omapaja.fi 

Olipa kerran…

poliisi, joka halusi rokkariksi. Nyt hän onkin jo keikalla. Kirjoita oma tarinasi. Liity ilmaiseksi Omapajan kevytyrittäjäksi.

Liity Omapajan palveluun

Tee työsi ilman kirjanpitohuolia

Laskuta työsi ja saa palkka

Rekisteröityminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Mikäli sinulla ei ole laskutusta, ei ole kulujakaan.