Blogi

Takaisin asiakaskokemuksiin

Personal trainer, juoksuvalmentaja Maria Korpela

Maria Korpela haluaa työllään edistää sitä, että aikuiset ihmiset voisivat nauttia liikkumisesta yhtä vapaasti kuin lapset.

Personal trainer, juoksuvalmentaja Maria Korpela auttaa löytämään liikunnan hyödyt ilon kautta. Aikaisemmin Maria Korpela toimi taide- ja antiikkialan yrittäjänä. Sitä ennen hän oli kilpaurheilija, muun muassa esteratsastuksessa ja juoksussa. Kun hän itse innostui juoksemaan maratonin vuonna 2010, syttyi kipinä ammatinvaihtoon. – Ei löydetty silloin pt:tä, joka ymmärtää sekä juoksun että lihaskunnon ja päätin, että musta tulee sellainen.

Juoksuvalmentajan ja personal trainerin päivät ovat usein aamu- tai iltapainotteisia, koska asiakkaat haluavat treenata ennen ja jälkeen töiden. Tänä aamuna Korpela heräsi puoli kuudelta lenkittämään koiraa. Seitsemältä ohjelmassa oli sauvakävelyä päivän ensimmäisen asiakkaan kanssa. Tavoitteena on puolimaraton ensi vuonna.

Mulla on tosi kova kiinnostus liikuntaa ja urheilua kohtaan, mutta ei numeroita kohtaan.

Korpela haluaa työllään edistää sitä, että aikuiset ihmiset voisivat nauttia liikkumisesta yhtä vapaasti kuin lapset. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni saisi tehdä töitä terveenä ja olla eläkkeelle asti hyväkuntoisena. Liikkumiseen kannustetaan ilon kautta. – Sitä kohti mennään asiakas kerrallaan. Jokainen asiakas, jota saan autettua, vahvistaa että tämä on se homma, jota haluan tehdä.

– Mulla on tosi kova kiinnostus liikuntaa ja urheilua kohtaan, mutta ei numeroita kohtaan, Korpela kertoo. Yrittäminen Omapajan kautta vapauttaa osaamisen omaan käyttöön, yksilö- ja ryhmävalmennuksiin ja asiakashankintaan. – Mun ei tarvi tehdä sitä, mitä en osaa.

Jos asiakas innostuu juoksemisesta oikein kunnolla, hän saa Korpelalta halutessaan jänispalvelut jopa ulkomaille asti. Silloin tehtävänä on saada asiakas maaliin tietyn sovitun aikarajan alle. Tsemppaaminen ja kannustaminen on tärkeimmillään silloin, kun voimat uhkaavat loppua.

On ihan mahtavaa, kun saa tehdä sitä, mitä rakastaa!

– Tässä hommassa on paljon hyötyä, että osaa itse juosta, Korpela hymyilee. Sekä työ- että vapaa-aika kuluvat liikkumisen parissa. Juoksun lisäksi Korpelan omia lempilajeja ovat lihaskuntoharjoittelu, melominen sekä vaeltaminen Lucky-koiran kanssa. Uutena innostuksena on löytynyt agility. – Se on hauskaa ja vaativaa.

Haastatteluiltapäivänä on vuorossa vielä saliohjelmien rakentamista, tarjouksen tekemistä ja tulevien treenien suunnittelua. Iltapäivällä on asiakastilaisuus. – On ihan mahtavaa, kun saa tehdä sitä, mitä rakastaa!


Haluaisitko sinäkin valmentaa kuin Maria? Omapajan kevytyrittäjänä pääset helposti alkuun! Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

 

Piditkö artikkelista – Jaa se ystävillesi!