Tervetuloa töihin maatilalle!

Rekisteröitymällä Omapajan kevytyrittäjäksi voit laskuttaa kaikki Maatilalle.fi -palvelun kautta tekemäsi työt.

Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”maatilalle” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Tienaat enemmän

Omapajan kevytyrittäjänä sinulla jää viivan alle enemmän palkkaa. Voit pyytää (laskuttaa) isompaa tuntipalkkaa, kuin työsuhteessa oleva ja silti työvoimasi on tilalliselle taloudellisesti järkevämpää.

Näin aloitat:

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy Omapajaan yllä olevalla lomakkeella.

2. Tee sopimasi työ

Tee Maatilalle.fi -sivuston kautta sopimasi työ.

3. Laskuta tekemäsi työ

Laskuta tekemäsi työ laskutusjärjestelmässämme.

4. Saa työstäsi palkka

Suorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.

Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”maatilalle” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

1. Työapuasi on helpompi ostaa
2. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
3. Voit tehdä töitä kenelle haluat.
 
Omapajan laskutuspalvelun asiakkaana voit sopia työstä helpommin ja nopeammin eri tilallisten kanssa.  Tilallisten on helppoa ostaa sinulta työtä, koska välillenne muodostuu toimeksiantosuhde, ei työsuhde.
 
Voit myydä osaamistasi useille tilallisille ja mikä tärkeintä, Omapajaan rekisteröityneenä käyttäjänä voit tehdä työtä myös muille toimialoille.

Laskuttaessasi Maatilalle-fi -sivuston kautta hankkimasi työtehtävät Omapaja laskutuspalvelun kautta voit suorittaa työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmäämme ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.

Omapajan palvelunmaksu on 5% (+ alv 24 %) laskuttamastasi summasta. 

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan. 
 
Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Omapajan laskutuspalvelussa voit valita vapaaehtoisen tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.
 
Tapaturmavakuutus (Hinta 2 % palkasta + alv 24 %) Vastuuvakuutus (Hinta 1 % palkasta + alv 24 %)
 
Alle 7 799,37 euron vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä. 
 
Jos vuosityötulosi ylittävät 7 799,37 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.
 
Lisätietoa vakuutuksista löydät Omapajan laskutuspalvelunomista tiedoista.

Yhteistyössä