Blogi

< Takaisin blogiartikkeleihin

Omapaja Oy vahvistaa alueellista palvelua – Uudenmaan aluepäälliköksi Laura Laine-Pohls

Laura Laine-Pohls, Omapaja Oy

YTM Laura Laine-Pohls on nimitetty 1.2.2019 alkaen Omapaja Oy:n Uudenmaan aluepäälliköksi. Laura on toiminut monenlaisissa vastuurooleissa, viimeksi perheomisteisessa yrityksessä vastaten muun muassa digitaalisen liiketoiminnan kehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Laura tulee vastaamaan Omapaja Oy:n liiketoiminnasta Uudenmaan alueella.

”On upeaa päästä edelläkävijäyritykseen rakentamaan innostavaa ja dynaamista työelämää Suomessa! Omapajan avulla ihminen voi omalla osaamisellaan ansaita lisätuloja, työllistää itsensä tai alkaa yrittäjäksi. Oma taustani perheyrityksessä auttaa minua ymmärtämään yrittäjän tarpeita ”, kertoo Laine-Pohls.

”Omapajan missiona on yrittäjyyden edellytysten lisääminen yhteiskunnassa sekä ihmisten sisäisen yrittäjyyden edistäminen. Pyrimme siihen, että tulevaisuudessa entistä useampi ihminen tekee työtä intohimolla ja on ylpeä tekemästään työstä,” toteaa toimitusjohtaja Marko Tyyskä.

”Haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Laskutuspalvelun aloittaminen käy vaivattomasti Omapajan nettisivujen kautta, mutta haluamme henkilökohtaisella palvelulla varmistaa turvallisen polun yrittäjyyteen sekä yrityksille toimivan kumppanuuden. Laura toimii myös Omapajan nykyaikaisten tilitoimistopalveluiden paikallisena yhteyshenkilönä”, jatkaa Tyyskä.

Lisätietoja:
Laura Laine-Pohls, aluepäällikkö 040 725 4741
Marko Tyyskä, toimitusjohtaja 050 361 5810


Omapaja Oy on yrittäjähenkisten ihmisten kumppani, joka mahdollistaa yrittäjämäisen työskentelyn helposti ja turvallisesti. Omapajan palveluja voi käyttää joko ilman omaa yritystä tai omalla yrityksellä. Omapajan palveluiden käyttäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa Omapajan hoitaessa kaikki yritystoiminnan pyörittämiseen liittyvät paperivelvoitteet. Laskutuspalveluiden lisäksi Omapaja tarjoaa monipuolisia valmennus- ja talouspalveluja kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. omapaja.fi