Blogi

Etusivu / KTM Kirsi Filppula Omapaja Talouspalvelut Oy:n vetäjäksi

Takaisin blogiartikkeleihin

KTM Kirsi Filppula Omapaja Talouspalvelut Oy:n vetäjäksi

”Jotta yrittäjä voi kokea intohimoa ja olla ylpeä tekemästään työstä”

Kirsi Filppula, Omapajan Talouspalvelut Oy

Laskentaekonomi, KTM Kirsi Filppula on nimitetty Omapaja Talouspalvelut Oy:n palvelupäälliköksi. Kirsi on kokenut taloushallinnon ja yrittäjyyden ammattilainen. Hän on työskennellyt pitkään talous- ja henkilöstöpäällikkönä eri yrityksissä ja sitä ennen kirjanpitotehtävissä.

Kirsi tulee vastaamaan Omapaja Talouspalvelut Oy:n liiketoiminnasta.

”Haluan auttaa yrittäjiä onnistumaan työssään. Omapaja Talouspalveluissa työskentelemme ja kehitämme toimintaamme, jotta yrittäjä voi kokea intohimoa ja olla ylpeä tekemästään työstä”, kertoo Filppula.

”Omapajassa rakennamme turvallista polkua yrittäjyyteen. Omapaja Talouspalvelut haluaa olla luotettava kumppani yrittäjille tarjoten kiinteällä kuukausihinnalla automatisoitua kirjanpitopalvelua ja asiantuntevaa liiketoimintaneuvontaa”, toteaa toimitusjohtajaMarko Tyyskä.

”Tarjoamme talouspalveluita alueorganisaatiomme kautta valtakunnallisesti. Haluamme olla pienten ja keskisuurten kasvuyritysten paras kumppani talouspalveluissa”, jatkaa Filppula.

Lisätietoja:
Kirsi Filppula, palvelupäällikkö 044 719 8149
Marko Tyyskä, toimitusjohtaja 050 361 5810


Omapaja Talouspalveluissa me työskentelemme ja kehitämme toimintaamme, jotta yrittäjä voi kokea intohimoa ja olla ylpeä tekemästään työstä. Olemme luotettava kumppani ja tarjoamme automatisoitua kirjanpitopalvelua ja asiantuntevaa liiketoimintaneuvontaa pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille alueorganisaatiomme kautta valtakunnallisesti.

Omapaja Laskutuspalvelun palveluja voi käyttää joko ilman omaa yritystä tai omalla yrityksellä. Omapaja Laskutuspalveluiden käyttäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa Omapajan hoitaessa kaikki yritystoiminnan pyörittämiseen liittyvät paperivelvoitteet. 

Omapaja Valmennus on valtakunnallinen työllisyyden ja yrittäjyyden edistäjä tarjoten monipuolisia valmennuksia yrityksille ja yhteisöille. omapaja.fi

Tee rahaa kyvyilläsi. Aloita kevytyrittäjyys!

Rekisteröityminen Omapajaan on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Ellei laskutusta, ei kulujakaan.