Valmennuspalvelut

Omapajan yrittäjävalmennuksella parempiin tuloksiin

Omapajan pajayrittäjänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää valmennuspalveluitamme, jotka tähtäävät pajatoimintasi kehittämiseen. Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus yritysvalmennuksista. Osaamme olla sinunkin liiketoiminnassasi merkittävänä tukena.

Toiminnan suunnittelu

Toiminnan suunnittelun tarkoitus on tuotteistaa osaamisesi helposti ostettavaksi palveluksi. Kartoitamme kanssasi pajatoimintasi nykytilanteen, tavoitteesi ja mahdolliset keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Käymme läpi toimialasi markkinoiden erityispiirteitä ja pohdimme, mistä osaamisellesi löytyisi sopiva markkinarako.

Hinnoittelu

Suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen hinnoittelumallin, jonka avulla saat maksimoitua tuottosi. Käymme läpi erilaiset kustannukset, jotka sinun tulisi ottaa hinnassasi huomioon. Hinnoittelun suunnittelulla vältät tyypillisen alihinnoitteluun liittyvän virheen, johon useat alkavat yrittäjät sortuvat. Ethän halua tyytyä vähään, jos asiakkaasi ovat ilomielin valmiita maksamaan palvelustasi enemmän?

Myynti ja markkinointi

Koko pajatoimintasi menestys on riippuvainen siitä, miten hyvin löydät maksavat asiakkaat. Kartoitamme yhdessä, ketkä voisivat olla potentiaalisia asiakkaita ja miten heidät tavoittaa. Omapajan graafikon avulla teetätät itsellesi graafisen ilmeen, jota voit hyödyntää käyntikorteissasi, esitteissäsi ja muussa markkinointimateriaalissasi. Yhtenäinen ilme antaa asiakkaillesi vaikutelman uskottavasta ja luotettavasta osaajasta.

Sopimukset

Pajayrittäjänä sovit työstäsi ja sen hinnoittelusta itse asiakkaidesi kanssa, eivätkä työlainsäädäntö tai työehtosopimukset säätele toimintaasi. Suosittelemme pajayrittäjiämme tekemään aina kirjallisen sopimuksen asiakkaansa kanssa. Omapajalta voit kysyä valmiita sopimuspohjia erilaisiin tilanteisiin ja saat apua myös erilaisissa sopimusteknisissä kysymyksissä.