Miksi Omapaja?

Etusivu / Kevytyrittäjyys / Miksi Omapaja?

Miksi valita Omapajan laskutuspalvelu?

Vaihtoehtoinen tapa työllistyä

Pajayrittäjyys mahdollistaa uudenlaisen tavan työllistyä. Yritykset eivät tänä päivänä kovin helposti palkkaa uusia työntekijöitä, vaan ostavat mieluummin työn laskulla.

Omapajan avulla voit muuttaa osaamisesi palveluksi, jota asiakkaat voivat helposti laskulla ostaa. Sinä pääset itse päättämään työstäsi ja vaikuttamaan omiin ansioihisi. Pajayrittäjänä toimiminen ja työprojektin myyminen laskulla voi olla myös hyvä keino saada jalkaa haluamasi yrityksen ovenväliin.

Enemmän kuin pelkkä laskutuspalvelu

Pajayrittäjänä saat enemmän kuin perinteisistä laskutuspalveluyrityksistä. Me Omapajassa haluamme tehdä yritystoiminnastasi sinulle niin helppoa kuin mahdollista.

Vaikka toimit yrittäjämäisesti, et koskaan ole yksin. Me tuemme sinua toimintasi suunnittelussa, hinnoittelussa, myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa sekä sopimusasioissa. Omapajassa teet unelmiesi työtä yrittäjämäisesti nauttien samalla yhteisön tuesta ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Omapajassa me onnistumme yhdessä!

Helpompi tapa toimia yrittäjänä

Omapajassa toimiminen voi olla vaihtoehto myös sinulle, joka harkitset oman yrityksen perustamista. Useimmiten aloittava yrittäjä haluaa käyttää aikansa mieluummin asiakashankintaan ja tuottavan työn tekemiseen kuin yrityksen pyörittämiseen liittyviin velvollisuuksiin.

Omapajan kautta voit aloittaa yrittäjänä työskentelyn ilman yrittäjän paperivelvollisuuksia. Pajayrittäjänä pääset tarjoamaan palveluitasi, mutta säästyt yrityksen pyörittämisen byrokratialta. Me hoidamme puolestasi kirjanpidon ja muut viranomaisvelvoitteet ja sinä saat tulosi kätevästi palkkana.

Toimintasi kasvaessa voit halutessasi milloin tahansa perustaa oman y-tunnuksen. Tällöinkin me Omapajassa olemme valmiita auttamaan ja kulkemaan rinnallasi. Voit jatkaa edelleen yritystoimintasi pyörittämistä Omapajan kautta ja keskittyä siihen, mistä eniten nautit.