Miksi valita Omapajan laskutuspalvelu?

Vaihtoehtoinen tapa työllistyä

Pajayrittäjyys mahdollistaa uudenlaisen tavan työllistyä. Yritykset eivät tänä päivänä kovin helposti palkkaa uusia työntekijöitä, vaan ostavat mieluummin työn laskulla. Omapajan avulla voit muuttaa osaamisesi palveluksi, jota asiakkaat voivat helposti laskulla ostaa. Sinä pääset itse päättämään työstäsi ja vaikuttamaan omiin ansioihisi. Pajayrittäjänä toimiminen ja työprojektin myyminen laskulla voi olla myös hyvä keino saada jalkaa haluamasi yrityksen ovenväliin.

Helpompi tapa toimia yrittäjänä

Omapajassa toimiminen voi olla vaihtoehto myös sinulle, joka harkitset oman yrityksen perustamista. Hyvin harva ihminen perustaa yrityksen siksi, että pääsisi hoitamaan yrityksen pyörittämiseen liittyviä velvollisuuksia. Useimmiten aloittava yrittäjä haluaa käyttää aikansa mieluummin asiakashankintaan ja tuottavan työn tekemiseen.

Omapajan kautta voit aloittaa yrittäjänä työskentelyn kevyemmin ilman yrittäjän paperivelvollisuuksia. Pajayrittäjänä pääset tarjoamaan palveluitasi yrittäjämäisesti, mutta säästyt yrityksen pyörittämisen byrokratialta. Me hoidamme puolestasi kirjanpidon ja muut viranomaisvelvoitteet ja sinä saat tulosi kätevästi palkkana. Toimintasi kasvaessa ja laajentuessa voit halutessasi milloin tahansa perustaa oman y-tunnuksen. Tällöinkin me Omapajassa olemme valmiita kulkemaan rinnallasi. Voit jatkaa edelleen yritystoimintasi pyörittämistä Omapajan kautta ja keskittyä siihen, mistä eniten nautit.

Enemmän kuin pelkkä laskutuspalvelu

Pajayrittäjänä saat paljon enemmän kuin perinteisistä laskutuspalveluyrityksistä. Omapajassa sinut katsotaan ilman omaa y-tunnusta toimivaksi yrittäjäksi, mikä mahdollistaa sinulle useita etuja. Jos vuosityötulosi on alle 7645 euroa, sinun ei tarvitse maksaa eläkemaksuja lainkaan. Jos taas pajayrittäjyytesi on päätoimista, sinulla on mahdollisuus liittyä yrittäjien työttömyyskassaan. Voit työskennellä turvallisin mielin, sillä Omapajassa sinut on asianmukaisesti vakuutettu tapaturmien ja vahinkojen varalle. Me Omapajassa haluamme tehdä yritystoiminnastasi sinulle niin helppoa kuin mahdollista.

Vaikka toimit yrittäjämäisesti, et koskaan ole yksin. Me tuemme sinua toimintasi suunnittelussa, hinnoittelussa, myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa sekä sopimusasioissa. Omapajassa teet unelmiesi työtä yrittäjämäisesti nauttien samalla yhteisön tuesta ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Omapajassa me onnistumme yhdessä!