Kohti tuottoisampaa kevytyrittäjyyttä

Ansaitse omalla osaamisellasi Omapajan kevytyrittäjyysvalmennuksessa verkkovalmennuksena tai livenä! Tuo meille ideasi ja osaamisesi, tehdään siitä yhdessä sinun menestystarinasi.

Omapajan kevytyrittäjyysvalmennus on itsensä työllistäjille suunnattu valmennus. Saat valmennuksessa kattavan tietopaketin yrittäjyyden perusasioista, jotka jokaisen aloittavan yrittäjän tulisi hallita. Teet omasta osaamisestasi myytävän tuotteen ja helpotat asiakashankintaasi. Valmennuksen jälkeen tunnet markkinasi ja asiakkaasi ja olet valmis yritystoiminnan aloittamiseen.

Valmennuksen kesto

Valmennus koostuu kahdeksan viikon aikana toteutettavista 12 koulutuspäivästä.

Miksi kevytyrittäjyys?

Toimiessasi kevytyrittäjänä voit keskittää aikasi ja energiasi oleelliseen – eli asiakkaiden hankkimiseen ja palvelun tuottamiseen. Sinun ei tarvitse tarvitse hoitaa kirjanpitoasi, vakuutuksiasi, alv-maksujasi yms. vaan Omapajan laskutuspalvelu hoitaa ne puolestasi. Kevytyrittäjyys ja Omapajan kevytyrittäjyysvalmennus on turvallinen polku yrittäjyyteen.

Valmennusta yli 20 vuoden kokemuksella

Valmentajillamme on yli 20 vuoden kokemus aloittavien yrittäjien kanssa toimimisesta.

Markku Jääskeläinen, hallinto, Omapaja Oy

Markku Jääskeläinen
Yritysvalmentaja – MBA

Markku on rauhallinen ja päämäärätietoinen kumppani. Yrittäjävalmennusten palautteissa Markkua kuvataan valmentajana, joka osaa luoda aikaansaavan ja konkreettisiin tuloksiin johtavan ilmapiirin. Markulle ovat tuttuja teollisuuden, kaupan ja palveluiden toimialat. Hänellä on itselläänkinyli 30 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta.

Merja Koistinen

Merja Koistinen
Yritysvalmentaja – KTM, eMBA

Merja on positiivinen ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus eri toimialoilta. Merja on työskennellyt kansainvälisessä ympäristössä myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon parissa. Hän on toiminut start-up yritysten parissa ja ollut mukana perustamassa ja rakentamassa useita yrityksiä. Merjan motto: ”Opi nopeammin kuin kilpailijat”.

Huipputyypit koulut tajina. Ryhmä hyvin erilaisin tarpeineen, kouluttajat kohtasivat kaikki yhtä arvokkaina omine ideoineen. Useissa vastaavissa mukana olleena arvostan näiden koulut tajien asiakkaan rehellistä, huomioivaa, kannustavaa ja tukevaa kohtaamistapaa.

Tuli kehitettyä samalla esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, mitä en osannut edes odottaa kurssille ryhtyessäni. Todella hyödyllinen käydä ennen yritystoiminnan aloittamista. Nyt olen viisaampi jatkamaan kohti unelmiani! 🙂

Mitä vielä mietit?​ Valitse alta haluamasi valmennus ja ilmoittaudu mukaan!

Valmennuksiin voit osallistua etänä verkon kautta tai paikan päällä. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Salla, 28.1.-8.3.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Rovaniemi 4.2.-15.3.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Kemi-Tornio 11.2.-22.3.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Hetta 18.2.-29.3.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Sodankylä 25.2.-5.4.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Kemi-Tornio 4.3.-12.4.2019


Ilmoittaudu valmennukseen

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-toimiston kanssa.


OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja