Blogi

Etusivu / Kesäyrittäjä Pessi Niemelä: ”Olen saanut monipuolisesti lisätietoa yrittäjyydestä.”

Takaisin asiakaskokemuksiin

Kesäyrittäjä Pessi Niemelä: ”Olen saanut monipuolisesti lisätietoa yrittäjyydestä.”

”Innostuin kesäyrittäjyydestä, sillä halusin saada kesätöitä itselleni. Yrittäjyys ei ole entuudestaan ollut minulle erityisen tuttua, mutta hyvin tämä on lähtenyt käyntiin nyt.”

Kesäyrittäjä Pessi Niemelä

Pessi Niemelä kuuli Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-kampanjan kautta erilaisista vaihtoehdoista harjoittaa yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys tuntui hänestä tässä kohtaa hyvältä idealta, ja hän valitsi yhteistyökumppanikseen Omapajan. 

Kesäyrittäjyydestä on ollut hänelle muun muassa se hyöty, että hän on saanut kampanjan kautta monipuolisesti tietoa yrittäjyyteen liittyvistä asioista. 

”Olen saanut tosi paljon tietoa esimerkiksi verotukseen ja markkinointiin liittyvistä asioista. Tämä on tosi hyvä kampanja aloitteleville yrittäjille.”

Kiinteistöjen huoltoa ja kunnossapitotöitä

Kesäyrittäjänä Niemelä on tehnyt kiinteistöjen huoltoa sekä kunnossapitotöitä. 

”Olen muun muassa auttanut yksityisiä ihmisiä. Olen esimerkiksi leikannut nurmikkoja ja pessyt seiniä. Olen myös pilkkonut polttopuita ja myynyt niitä.”

Kesäyrittäjä Pessi Niemelä

Hän on mainostanut työtään Facebookissa sekä Tori.fi-palvelun kautta. Hän aikoo jatkaa yritystoimintaa tulevaisuudessakin ja rekisteröidä oman toiminimen.

”Kyllä tästä on jäänyt sillä tavalla hyvä fiilis, että olen saanut lisää kokemusta yrittäjyydestä ja hyvät eväät jatkaa yritystoimintaani tulevaisuudessakin.”

Artikkeli on osa Omapajan kesäyrittäjä -sarjaa

Tee rahaa kyvyilläsi. Aloita kevytyrittäjyys!

Rekisteröityminen Omapajaan on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Ellei laskutusta, ei kulujakaan.