Blogi

Etusivu / Kesäyrittäjä Aaron Lauri: ”Laskuttaminen on helppoa Omapajassa.”

Takaisin asiakaskokemuksiin

Kesäyrittäjä Aaron Lauri: ”Laskuttaminen on helppoa Omapajassa.”

Aaron Lauri kuuli serkultaan Anton Laurilta Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-kampanjasta. Nuoret miehet täyttivät osallistumislomakkeen ja pääsivät mukaan kampanjaan. He valitsivat kampanjaa tukevan Omapajan laskutuspalvelukseksi, sillä se vaikutti heistä hyvältä. 

Kesäyrittäjät Aaron ja Anton Lauri

”Yhteistyö on sujunut hyvin. Laskuttaminen on yllättävän helppoa, ei tarvitse kuin täyttää asiakkaan tiedot ja asia hoituu siitä eteenpäin Omapajan toimesta. Aiempaa kokemusta meillä ei ole ollut laskutuspalveluista.”

Työkseen Aaron ja Anton ovat rakentaneet leikkimökkejä, jätekatoksia ja postilaatikoiden telineitä. Katso tästä serkusten nettisivut.

Kesäyrittäjät Aaron ja Anton Lauri, roskakatos

Onnistumisista lisää puhtia 

Aaron kertoo, että he ovat molemmat aina tykänneet rakentamisesta. 

”Olemme olleet Antonin isän kalustefirmassa aiempina kesinä töissä. Tänä kesänä tehtiin rakennustöitä ensimmäistä kertaa yrittäjinä. Markkinoimme töitämme Facebookissa sekä kävimme ovelta ovelle myymässä tuotteitamme.”

Kesäyrittäjät Aaron ja Anton Lauri, leikkimökki

Kesäyrittäjyydestä Aaronilla ja Antonilla on jäänyt niin hyvä fiilis, että he aikovat jatkaa töitä koulun ohessa. Molemmat opiskelevat OSAOssa merkonomeiksi yrittäjyyspolulla. 

”Sitten kun saamme koulun pakettiin, niin pystymme tekemään näitä töitä vielä enemmän. Meillä on nyt neljä uutta mallia roskakatoksiin. Niitä olemme nyt tekemässä.”

Artikkeli on osa Omapajan kesäyrittäjä -sarjaa

Tee rahaa kyvyilläsi. Aloita kevytyrittäjyys!

Rekisteröityminen Omapajaan on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Ellei laskutusta, ei kulujakaan.