Käytä aikasi tehokkaammin ja kasvata myyntiäsi.

Eläkevakuutusyhtiöt tekivät yhteisen linjauksen, jonka mukaan kaikki kevytyrittäjät on siirrettävä työntekijävakuuttamisesta (TyEL) yrittäjävakuuttamiseen (YEL) 1.5.2017 alkaen. Me Omapajassa kehitimme oman ja helpon YEL-pohjaisen kevytyrittäjyysmallin jo 2016. Mallimme avulla voit käyttää aikasi työntekoon ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Palvelun käyttö on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Alle 7645€ tuloilla ei tarvitse maksaa YEL-maksua lainkaan.

Huolehdimme YEL-maksut puolestasi.

YEL-maksu on alle 53-vuotiaille edullisempi kuin aiempi TyEL.

Ensikertalaiselle YEL ensimmäiset 4 vuotta 22% alennuksella.

Eläkettä kertyy maksettujen YEL-maksujen mukaan, yhtä paljon kuin ennenkin.

YEL-vakuutus on turhan kallis – vai onko sittenkään?

YEL-vakuutus ei ole kalliimpi kuin aiemmin käytössä ollut TyEL-vakuutus. Valtaosalla kevytyrittäjistä jää muutoksen jälkeen laskutuksestaan itse asiassa enemmän käteen, kun eläkevakuutusmaksuja ei tarvitse maksaa lainkaan. YEL ei ole myöskään mikään turha vakuutus, vaan osa yrittäjän sosiaaliturvaa. Sen perusteella määräytyvät tuleva eläke sekä myöskin maksettavan sairauspäivärahan ja vanhempainpäivärahan määrä. Yleensä vakuutuksen arvon huomaa vasta siinä vaiheessa, kun jotain sattuu. Ethän halua jäädä ilman turvaa, jos työskentely äkkiarvaamatta keskeytyy?

Kuulostaa edelleen helpolta, haluan liittyä Omapajaan.

ETHÄN MUUTA SUBMIT-PAINIKKEEN ID-ARVOA, KIITOS! (tämä teksti ei näy sivulla)


Olen lukenut pajasopimuksen ja hyväksyn sen.

Kasvata myyntiäsi Omapajan laskutuspalvelussa

Omapajan valmentavan laskutuspalvelun avulla laskutat ilman yritystä helposti ja nopeasti. Hoidamme töidesi laskutuksen ja kirjanpidon sekä valmennamme sinut menestymään yrittäjänä. Ota nyt askel kohti unelmiasi.

Keskity osaamiseesi

Käytä aikasi ja energiasi vahvuuksiisi, älä paperinpyörittelyyn.

Testaa liikeideaasi

Kokeile liikeideaasi nopeasti ja turvallisesti ilman kuukausimaksuja.

Aloita helposti

Liittyminen on aina ilmaista. Voit laskuttaa samantien.

Ansaitse osaamisellasi

Määritä työllesi kunnon hinta ja ansaitse sen mukaan.

Älä yritä yksin

Meidän kanssa kehität toimintaasi. Olemme aina apunasi.

Kasva yrittäjänä

Kasvata tulostasi, kehitä myyntiäsi… Valmennamme sinut tuloksiin.

Myynti kasvuun valmennuksilla

Omapajan kevytyrittäjien valmennuksesta vastaa lähes 30 vuotta itsekin yrittäjänä toiminut Omapajan toimitusjohtaja Markku Jääskeläinen.
– Yrittäjävalmennuksia olen tehnyt 20 vuoden ajan! Näiden vuosien aikana olemme onnistuneet saattamaan huomattavan määrän ihmisiä yrittämisen maailmaan ja menestymiseen. Valmennustapoihini kuuluu runsas vuorovaikutus. Vältän teoreettisia luentoja, mutta panostan sitäkin enemmän keskusteluun. Rennossa ja iloisessa ilmapiirissä yritystoiminnan asioita oppii kuin itsestään.

”Valmennus kokonaisuutena aivan mahtava! Antaa luottamusta yrittäjäksi alkamisen suhteen. Turhat luulot on karsiutuneet viikkojen aikana, tieto on tullut tilalle. Valmentajan persoona yhdistettynä ammattitaitoon tekee koulutuksesta helposti kuunneltavaa. Kiitos!”

Asiakkaidemme kokemuksia

Niin helppoa, että naurattaa!

1. Liity palveluun.

Saat käyttäjätunnukset ja voit aloittaa omalla osaamisella ansaitsemisen heti. Liittyminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

2. Tee sitä, missä olet vahvimmillasi.

Asiakkaanasi voi olla kuluttaja, yritys tai mikä tahansa organisaatio. Sovi työstä ja hinnoittelusta suoraan asiakkaasi kanssa.

3. Laskuta – saat korvauksen palkkana.

Me hoidamme työsi vakuuttamisen ja laskujen lähettämisen. Pidämme tuloistasi ja kuluistasi kirjaa ja hoidamme viranomaisvelvoitteet.

4. Valmentaudu, kasva ja kehity.

Me autamme osaamisen tuotteistamisessa, hinnoittelussa, myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa sekä sopimusten tekemisessä.

Yrittäjän työ, palkansaajan vapaa-aika

– Tutuillekin sanon, että unohtakaa toiminimi, että sitä ei kannata enää nykyään harrastaa! Marko Mertala kertoo selvän kantansa. Mertala toimii Omapajan kautta monialaisena yrittäjänä: päätyönä on pienkoneiden myynti, mutta sen lisäksi hän harjoittaa satunnaista teroitustoimintaa. Käytössä olevilla testivoittajakoneilla teroittuvat niin puukot, kirveet, vesurit, ruohonleikkurin terät kuin keittiöveitsetkin.

Aiemmin Mertala toimi omalla toiminimellä, mutta vaihtoi Omapajaan helppouden vuoksi. Ennen omaa toiminimeä hän oli henkilöstöalalla Pohjois-Suomen palvelujohtajana. – Tiiän ison yrittäjäpuolen kyllä. Tapasin BNI-palaverissa Omapajan edustajan ja juteltiin sitten. On tämä niin helppoa!

– Omapaja tuo vapautta ja huolettomuutta. Kaikkien maksujen huolehtiminen ja kuittien kasaaminen ja toimittaminen tilitoimistoon vei normityöpäivän jälkeen liikaa aikaa. Ja kun olen jo tällainen huonomuistinen ukko, nyt ei tarvitse huolehtia yhtään, että jotakin pakollista unohtuu.

– Nyt aika hyvin selviän niin, että kaheksalta aukasen liikkeen ja neljältä laitan kiinni, Mertala kuvaa.

Marko Mertala
www.greenmaster.fi

Kyllä, haluan pitää yrittämisen helppona ja kasvattaa liiketoimintaani!

ETHÄN MUUTA SUBMIT-PAINIKKEEN ID-ARVOA, KIITOS! (tämä teksti ei näy sivulla)


Olen lukenut pajasopimuksen ja hyväksyn sen.