Laskuta Javendia Oy:lle tekemäsi työt Omapajan kevytyrittäjänä

Rekisteröitymällä Omapajan kevytyrittäjäksi voit helposti ja nopeasti laskuttaa kaikki Javendia Oy:ltä saamasi toimeksiannot. Voit huoletta keskittyä työhösi, sillä Omapaja hoitaa työsi laskutuksen, kirjanpidon ja vakuutukset puolestasi.
Rekisteröidy nyt
Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”Javendia” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Näin laskutat työsi​

1. Rekisteröidy​
Rekisteröidy Omapajaan yllä napin kautta.​
2. Tee sopimasi työ​
Tee Javendian kanssa sopimasi toimeksianto.
3. Laskuta tehty työ
Laskuta toimeksianto laskutusjärjestelmässämme.
4. Saa työstäsi palkka​
Suorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.​

Rekisteröidy nyt

Rekisteröidy nyt
Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”Javendia” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Miksi Omapaja?

Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Javendia Oy:n työkeikoilla Omapaja laskutuspalvelu hoitaa työsuoritustesi laskuttamisen. Teet työsi yrittäjämäisesti, vaikka toimitkin ilman omaa y-tunnusta.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät suorittamasi työn Omapajan laskutusjärjestelmään.

Rekisteröitymällä Omapajaan voit toimia yrittäjämäisesti myös muilla aloilla ja laskuttaa työsi samoilla Omapajan tunnuksilla.
Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?
1. Työapuasi on helpompi ostaa
1. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
2. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille. Kevytyrittäjyyden etu on työnteon helppous ja joustavuus.

Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä yhtä näppärästi töitä kenelle tahansa, niin yritykselle kuin yksityisellekin! Pihatyöt, siivouskeikka, siirtoajo… Työ voi olla lähes mitä vain – vain taivas on rajana.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?
Omapajan palvelumaksu on 5-7%  laskuttamastasi summasta. Omapajassa yrität turvallisesti! Palvelumaksusi sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Toimintasi on vakuutettu
Omapajan laskutuspalvelussa palveluusi sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Alle 8 063,57 euron (vuonna 2021) vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä.

Jos vuosityötulosi ylittävät 8 063,57 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.
Arvonlisäverovelvollisuus
Toimiessasi Omapajan kevytyrittäjänä toimintasi on arvonlisäverovelvollista. Alv-kanta tulee merkitä laskuihin.

Omapaja huolehtii veron ilmoittamisesta ja maksamisesta puolestasi.

Yhteistyössä