Blogi

Etusivu / iZettle-maksupääte – lisää myyntiä käden käänteessä

Takaisin blogiartikkeleihin

iZettle-maksupääte – lisää myyntiä käden käänteessä

iZettle-maksupääte – erinomainen työkalu kevytyrittäjän maksujen vastaanottamiseen. Jos mieltäsi rassaa asiakkaidesi käteismaksut, pienten summien laskuttaminen tai jopa viivästely laskujen maksuissa, niin ratkaisu ongelmaasi on iZettle-maksupääte.

Omapajan kevytyrittäjänä voit hankkia itsellesi käyttöön iZettle-maksupäätteen, jolla maksujen vastaanottaminen on sujuvaa, helppoa ja hoituu käden käänteessä.

Tarvitset vain

  • maksupäätteen
  • älypuhelimen tai tabletin
  • yhteyden Omapajan iZettle-tiliin.
iZettle-maksupääte
iZettle-maksupääte on vaivaton ja todella sujuva kortinlukija. Helpotat sillä päivittäistä rahaliikenteen hoitoa.

iZettlellä voi vastaanottaa pankki- ja luottokorttimaksuja, lähimaksuja sekä Apple Pay -maksuja missä ja milloin tahansa. Maksutapahtumat hoituvat langattomasti ja ilman turhaa hässäkkää ja laskujen tekoa. Se helpottaa liiketoimintaasi, varsinkin jos joudut paljon liikkumaan töissäsi tai myyt paljon yksittäisiä tuotteita tai palveluja päivittäin. 

Miten Omapajan kevytyrittäjänä saat iZettlen käyttöösi?

Omapajan laskutuspalvelusta Janita Jaurakkajärvi kertoo, että iZettle-maksupääte on maksujen vastaanottamista varten. Se on korttipääte, jonka voi kevytyrittäjänä tilata Omapajan kautta. Voit vastaanottaa sillä maksuja kaikilta yleisimmiltä luottokorteilta.

iZettle-maksupääte toimii sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa.

iZettle-maksupääte toimii sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa. Se täyttää alan tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja -standardit. Laite ladataan USB-liitännän kautta tai iZettle Dockin sisäänrakennetun laturin avulla. Akku kestää käytössä jopa kahdeksan tuntia yhdellä latauksella.

Uusi iZettle Reader on kätevä, koska yrittäjä voi vastaanottaa korttimaksuja kaikilla yleisimmillä sirukorteilla. Lisäksi sillä voi vastaanottaa lähimaksuja, Samsung Pay, Apple Pay ja Android Pay -maksuja. Jaurakkajärvi kertoo, että kun kevytyrittäjä ilmoittaa haluavansa tilata iZettle-maksupäätteen, Omapajasta lähetetään hänelle lasku laitteesta.

”Kun lasku iZettle-maksupäättestä on suoritettu, kevytyrittäjä saa laitteen käyttöönsä. Hänelle lähetetään sähköpostiin liittymislinkki, jonka kautta hän voi liittyä Omapajan iZettle-tiliin.”

Omapajalla on kaikille iZettle-maksupäätettä käyttäville asiakkailleen yhteinen iZettle-tili. Kevytyrittäjän pitää siis tilata iZettle-maksupääte Omapajan kautta, jos hänellä ei ole omaa Y-tunusta. iZettle-maksupäätteen voit tilata suoraan itselleen vain, jos yrittäjällä on oma Y-tunnus.

”Izettlen hinta on 79 euroa plus arvonlisävero. Laite jää yrittäjälle itselleen, vaikka hän myöhemmin lopettaisi yritystoimintansa. Hän voi halutessaan ottaa laitteen myöhemmin uudelleen käyttöön omassa toiminnassaan, kun ensin nollaa Omapajan iZettle-tilin laitteestaan.”

Miten iZettle-maksupääte käytännössä toimii?

Kun kevytyrittäjä on liittänyt oman iZettle-maksupäätteen Omapajan iZettle-tiliin, hän voi alkaa käyttää laitetta. Hän ei pääse itse kirjaamaan maksuja Omapajan iZettle-tililtä itselleen, vaan Omapaja kirjaa maksut kevytyrittäjille tililtä saatujen raporttien perusteella.

”Maksut kirjataan Omapajan iZettle-tililtä kevytyrittäjille kerran viikossa’’, Jaurakkajärvi sanoo.

Hän kertoo, että kevytyrittäjä voi käyttää iZettle-maksupäätettä yritystoiminnassaan vapaasti. Omapajalla on iZettle-maksupäätettä käyttävissä kevytyrittäjissä paljon esimerkiksi kauneusalan yrittäjiä, joilla on päivittäin paljon yksittäisiä asiakkaita.

”He tykkäävät käyttää tätä maksupäätettä, sillä se helpottaa heidän rahaliikennettään hyvin paljon. Laitetta on myös erittäin helppo käyttää.”

Kevytyrittäjät tykkäävät käyttää maksupäätettä, sillä se helpottaa heidän rahaliikennettään hyvin paljon.

Jotta kevytyrittäjä pystyy käyttämään iZettle-maksupäätettä, hänellä tulee olla laitteen lisäksi käytössään älypuhelin tai tabletti sekä toimiva sähköpostiosoite. Muuta ei tarvitse.

iZettle-maksupääte toimii käytännössä siten, että omaan laitteeseen eli älypuhelimeen tai tablettiin ladataan iZettle-sovellus. Sovelluksessa voi luoda helppokäyttöisen ja tyylikkään tuotevalikoiman, jonka avulla tuotteiden myynti sujuu jouhevasti ja helposti.

iZettle, maksupääte, parturi-kampaamo
Kauneusalan yrittäjät suosivat iZettle-maksupäätettä, sillä heillä on paljon yksittäisiä asiakkaita ja maksutapahtumia päivittäin.

”Kun olet ladannut iZettle-sovelluksen, seuraavaksi kirjaudut iZettle-tiliin Omapajalta saadun liittymislinkin tunnuksilla ja yhdistät oman iZettle-maksupäätteen siihen. Maksupääte toimii Bluetooth-yhteydellä oman puhelimen tai tabletin kanssa. Näiden toimintojen jälkeen voikin sitten alkaa vastaanottaa maksuja asiakkailtaan.”

Kun kevytyrittäjän asiakas on suorittanut maksun, kuitti vastaanotetusta maksusta voidaan lähettää iZettle-maksupäätteestä asiakkaalle tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Omapajan iZettle-tilin käytöstä kevytyrittäjän ei tarvitse erikseen maksaa Omapajalle mitään. iZettle-maksupäätteen hankinta ja käyttöönotto maksaa 97,96 euroa (sis. alv. 24%) sekä palvelumaksu on 1,95% vastaanotetuista korttimaksuista.

iZettle-kokemuksia – mitä käyttäjät sanovat?

Jaurakkajärvi kertoo, että heillä Omapajassa on hyviä iZettle-kokemuksia. He päätyivät Omapajassa yhteistyöhön iZettlen kanssa, koska se on luotettava ja valtakunnallisesti hyvin tunnettu.

”Olemme saaneet raportit aina tosi hyvin ja yhteistyömme on ollut sujuvaa ja toimivaa. Itsekin olen maksanut jotain maksuja iZettlella, kaikki on toiminut hyvin.”

iZettle-maksupääte on erittäin toimiva laite maksujen vastaanottamiseen esimerkiksi silloin, kun asiakkaita ottaa nopealla aikataululla vastaan. Kun asiakkaita käy päivän aikana paljon, iZettlen avulla heidät saa otettua nopeasti sisään ja ulos maksujen suhteen. Näin ollen maksut hoituvat nopeasti ja kätevästi, eikä laskuja tarvitse enää erikseen lähettää.

”iZettle helpottaa myös pienten summien vastaanottamista. Se auttaa tosi paljon kevytyrittäjän rahaliikennettä, jos hän on vaikka käsityöläinen ja käy paljon messuilla. Tai jos työnkuva ylipäätään on sellainen, että työssään liikkuu paljon paikasta toiseen ja myy samalla jotain tuotetta.”

Omapajan kevytyrittäjänä sinun on mahdollista saada käyttöösi oma iZettle-maksupääte. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Omapajan asiakaspalveluun. Yhteystietomme löydät täältä.

Olipa kerran…

poliisi, joka halusi rokkariksi. Nyt hän onkin jo keikalla. Kirjoita oma tarinasi. Liity ilmaiseksi Omapajan kevytyrittäjäksi.

Liity Omapajan palveluun

Tee työsi ilman kirjanpitohuolia

Laskuta työsi ja saa palkka

Rekisteröityminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Mikäli sinulla ei ole laskutusta, ei ole kulujakaan.