26.4.2017

Jotta jokainen löytäisi ammatillisen intohimonsa

Osaaminen on tämän pienen maan iso resurssi. Koska Omapaja on ammatillisten unelmien asialla, se juhlii satavuotiasta Suomea mahdollistamalla Osaajia.fi-tarinasarjan. Suomen […]

Osaaminen on tämän pienen maan iso resurssi. Koska Omapaja on ammatillisten unelmien asialla, se juhlii satavuotiasta Suomea mahdollistamalla Osaajia.fi-tarinasarjan.

Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluva tarinasarja rohkaisee jokaista suomalaista näkemään oma osaamisensa ja kehittämään sitä ennakkoluulottomasti edelleen.

Osaajia.fi esittelee vuoden aikana sata erilaista osaajaa haastattelupohjaisissa henkilökuvissa. Osaamisella tarkoitetaan paitsi ammatillista osaamista, myös harrastuksissa hankittua erityisosaamista, verkostoja ja asennetta.

Tarinasarjan tavoitteena on osoittaa, että jokaikisellä on osaamista – ja jokaikistä pelottaa välillä.

Sarjan sadasta tekstistä reilu neljäsosa on julkaistu. Miten sujui ammatinvaihto rautakauppiaasta kuvataiteilijaksi? Entä jos luokanopettajakoulutuksen jälkeen olikin edessä hyppy yrittäjäksi? Voiko työuransa tehdä edelleen kokonaan samalla työnantajalla?

Tarinasarjan suojelijoina toimivat löytöretkeilijä Patrick Degerman, Innovation House Finlandin toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola, tulevaisuustutkija Ilkka Halava sekä viisaustutkija Eeva Kallio. Tekstit toteuttaa kirjoittaja, ammatillisen identiteetin asiantuntija Vilja Paavola.

Tervetuloa seuraamaan upeaa tarinasarjaa osoitteessa www.osaajia.fi ja Facebookissa.


Lue myös:

OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja