16.7.2020

FoxDo hankkii asiakkaita ja toimeksiantoja

Omapaja Oy ja FoxDo Oy solmivat yhteistyösopimuksen. Haluamme erilaisten kumppanuuksien kautta auttaa Omapajan kevytyrittäjiä löytämään asiakkaita ja toimeksiantoja. Olemme nyt […]

Omapaja Oy ja FoxDo Oy solmivat yhteistyösopimuksen. Haluamme erilaisten kumppanuuksien kautta auttaa Omapajan kevytyrittäjiä löytämään asiakkaita ja toimeksiantoja. Olemme nyt sopineet yhteistyöstä FoxDo Oy:n kanssa, joka etsii jatkuvasti tekijöitä kodin remonttien ja kunnostuksen töihin.

Oletko käsistäsi taitava, ja sinulta luonnistuvat erilaiset remonttityöt? Vai haluaisitko ajaa nurmikkoa, haravoida tai tehdä lumitöitä? FoxDon palvelu sopii erinomaisesti niin itsensätyöllistäjille, kuin lisätienestäjä hamuavallekin.

Voit olla rakentamisen ammattilainen tai tehdä päätyönäsi jotain ihan muuta. FoxDon kautta löytyy kaikille motivoituneille tekijöille taitoja vastaavaa työtä. Päätät itse, milloin ja missä haluat työtä tehdä. Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, ja tuntipalkkasi määrittelet itse. Työn laskutat helposti Omapajan kevytyrittäjänä.

Aloittaminen vaatii rekisteröinnin, joka on ilmaista, eikä velvoita sinua työntekoon. Tutustu lisää ja aloita työsi Kettuna.

Omapaja Oy on koko Suomen alueella toimiva modernin työelämän ja yrittäjyyden asiantuntija. Omapajan palveleva laskutuspalvelu auttaa ihmisiä hankkimaan lisätuloja, työllistämään täysin itsensä tai turvalliselle polulle yrittäjyyteen. Omapajan laskutuspalvelun käyttäjän ei tarvitse perustaa omaa yritystä toimiakseen yrittäjämäisesti, vaan hän voi toimia ns. kevytyrittäjänä keskittyen ainoastaan oman työnsä tekemiseen. Omapaja hoitaa kevytyrittäjän puolesta laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, ilmoitukset ja verojen tilityksen verottajalle sekä tarvittavien vakuutusten ottamisen.


Lue myös:

OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja