28.4.2017

Omapaja mukaan Lapin Kasvupolulle

Omapajan visio on, että jokainen yrittäjähenkinen uskaltaa alkaa yrittää ja pääsee yrityksen perustamiseen liittyvien pelkojen yli tekemään sitä, missä on […]

Omapajan visio on, että jokainen yrittäjähenkinen uskaltaa alkaa yrittää ja pääsee yrityksen perustamiseen liittyvien pelkojen yli tekemään sitä, missä on vahvimmillaan. Pajayrittäjyys on tulevaisuudessa yhä vahvemmin innostava ja turvallinen itsensä työllistämisen muoto.

Nyt isot visiot saavat vauhtia, kun Omapaja Oy on valittu mukaan Lapin Kasvupolulle. Se on valtakunnalliseksi toimijaksi kasvaneen Kasvu Openin yritysten kasvuohjelma. Huippuosaavan sparrauksen myötä Omapajan oma yritystarina kasvattaa sekä siipiä että juuria.

Lapin Kasvupolulle haki 43 yritystä, joista 16 valittiin mukaan. Tuomariston puheenjohtaja Elsi Malkki kuvasi hakijajoukkoa erinomaiseksi.

Valinnoissa vaikuttivat muun muassa liikeidean skaalautuvuus, paikallisuus, kansainvälinen potentiaali sekä yrityksen työllistämismahdollisuudet. Mukaan valitut yritykset toimivat hyvin monipuolisesti eri toimialoilla jäätelöntuotannosta sähköistettyihin pienajoneuvoihin ja hevoseläinlääkinnästä elämystuotantoon.

Pajayrittäjät osaksi kasvutarinaa

Sparrausten mukana myös pajayrittäjät pääsevät osaksi hienoa kasvutarinaa. He hyötyvät Omapajan saamasta sparrauksesta muun muassa kehittyvän palveluvalikoiman sekä alalle tuotavien uusien toimintatapojen myötä. Yrityksen sisällä kasvava innostuskaan tuskin haittaa aiheuttaa.

Kilpailussa Omapajan tavoitteena on luonnollisesti päästä alueellisesta osuudesta finaaliin. Vaikka jokainen mukaan päässyt yritys on jo voittaja.

Jokainen omaa osaamistaan myyvä rohkea on jo voittaja. Lämpimät onnittelut, jos olet sen jo tehnyt!


Lue myös:

OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja