Lukuaika 1 minute

Kesäyrittäjä Aaron Lauri: ”Helppoa laskuttamista.”

Aaron Lauri kuuli serkultaan Anton Laurilta Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-kampanjasta. Nuoret miehet täyttivät osallistumislomakkeen ja pääsivät mukaan kampanjaan. He […]

Aaron Lauri kuuli serkultaan Anton Laurilta Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-kampanjasta. Nuoret miehet täyttivät osallistumislomakkeen ja pääsivät mukaan kampanjaan. He valitsivat kampanjaa tukevan Omapajan laskutuspalvelukseksi, sillä se vaikutti heistä hyvältä. 

”Yhteistyö on sujunut hyvin. Laskuttaminen on yllättävän helppoa, ei tarvitse kuin täyttää asiakkaan tiedot ja asia hoituu siitä eteenpäin Omapajan toimesta. Aiempaa kokemusta meillä ei ole ollut laskutuspalveluista.”

Työkseen Aaron ja Anton ovat rakentaneet leikkimökkejä, jätekatoksia ja postilaatikoiden telineitä. Katso tästä serkusten nettisivut.

Kesäyrittäjät Aaron ja Anton Lauri, roskakatos

Onnistumisista lisää puhtia 

Aaron kertoo, että he ovat molemmat aina tykänneet rakentamisesta. 

”Olemme olleet Antonin isän kalustefirmassa aiempina kesinä töissä. Tänä kesänä tehtiin rakennustöitä ensimmäistä kertaa yrittäjinä. Markkinoimme töitämme Facebookissa sekä kävimme ovelta ovelle myymässä tuotteitamme.”

Kesäyrittäjät Aaron ja Anton Lauri, leikkimökki

Kesäyrittäjyydestä Aaronilla ja Antonilla on jäänyt niin hyvä fiilis, että he aikovat jatkaa töitä koulun ohessa. Molemmat opiskelevat OSAOssa merkonomeiksi yrittäjyyspolulla. 

”Sitten kun saamme koulun pakettiin, niin pystymme tekemään näitä töitä vielä enemmän. Meillä on nyt neljä uutta mallia roskakatoksiin. Niitä olemme nyt tekemässä.”

Mitä sinä tekisit kesätöiksi?

Omapajan kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle mahdollisuuksia tehdä vaikka mitä. Ja hommaa ei tarvi rajoittaa pelkkään kesään. Voit tehdä itsenäistä työtä ja hankkia mukavasti lisätuloja vaikka opintojesi ohessa. 
Lue lisää!

OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja