Lukuaika 2 min

Kasvava kesäyritys Laatutrio keksittiin koulun penkillä

Maalauspalvelu LaatuTrio työllistää kahdeksan kesätyöläistä. Heistä kolme pyörittää yritystä jo kolmatta kesää. LaatuTrio tekee pääasiassa omakotitalojen ulkovuorimaalauksia, sekä huolto- että […]
Veikka Österber, Sampsa Laitinen ja Joona Harmaala ovat pyörittäneet Omapajan laskutuspalvelun kautta toimivaa kasvavaa yritystään jo kolmatta kesää.

Maalauspalvelu LaatuTrio työllistää kahdeksan kesätyöläistä. Heistä kolme pyörittää yritystä jo kolmatta kesää. LaatuTrio tekee pääasiassa omakotitalojen ulkovuorimaalauksia, sekä huolto- että uusiomaalauksia. Yrityksen toiminta-aluetta on Oulun seutu ja Kalajokilaakso.

– Idea yrittämisestä syntyi lukiossa matematiikan tunnilla istuessa, kertoo Sampsa Laitinen, yksi yrittäjistä. – Kahen ystävän kanssa mietittiin, että mitä tehään seuraavana kesänä työksemme ja hoksattiin, että maalata me osataan ammattitaitoisesti.

Kun ystävykset miettivät, miten päästä helpoiten alkuun yrittämisessä, heidän yrittäjätuttavansa suositteli kevytyrittäjyyttä. – Me tutustuttiin Omapaja Oy:hyn ja huomattiin, että tämä on meille helposti paras vaihtoehto lähteä yrittämään.

Mitä hyviä puolia Omapajassa on?

– Ehottomasti se, että me saadaan keskittyä täysin siihen myyntiin ja lupauksen toimittamiseen. Eikä meidän tarvi miettiä kirjanpitoa, eikä meijän tarvi osata mitään muuta kuin se asia, mitä me oikeesti halutaan tehä eli maalaus.

Yritys on kasvanut kolmena vuotenaan kovasti. Kuluvana kesänä yritys toimittaa toistakymmentä ulkovuorimaalausta erikokoisiin kohteisiin.

– Meijän tarinassa mielenkiintoista on minusta se, että me pompattiin koulun penkiltä suoraan yrittäjyyteen, missä me tuotetaan aitoa lisäarvoa asiakkaille. Ja tässä vahvana pointtina on se kevytyrittäjyys ja Omapaja, joka mahdollisti meille tämän keskittymisen omaan työhön.

Laitinen suosittelee Omapajaa erityisesti uusille yrittäjille. Hän pitää kevytyrittäjyyttä riskittömämpänä ja vaivattomampana tapana yrittää. Tulevaisuudessa siintää ihmisten työllistäminen ja turvallinen kasvu. – Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Laatutrion palveluihin voit tutustua tarkemmin heidän kotisivuillaan.


OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja