Lukuaika 3 min

Janne Husu haluaa lisätä liikkumisen riemua

Pilli soi kentän laidalla. Iloiset, hypähtelevät lapset asettuvat ohjaajan ympärille. Liikkumisen riemu kuvastuu lasten kasvoilta. Ohjaajan kasvoilla väreilee myös hymy. […]

Pilli soi kentän laidalla. Iloiset, hypähtelevät lapset asettuvat ohjaajan ympärille. Liikkumisen riemu kuvastuu lasten kasvoilta. Ohjaajan kasvoilla väreilee myös hymy. ”Tämä on sitä, mitä työltäni haluan”, ajattelee Janne Husu, Peliasento –nimisen Omapajan yrityksen kevytyrittäjä.

Pitkän matkan kuljettuaan, sitä oikeaa työtä etsittyään, elämän palaset loksahtivat paikoilleen. Liikkuva, elämänsä liikunnan parissa viettänyt kolmen lapsen isä ja kolmen lapsen isäpuoli työllistää nyt itsensä Peliasennon yrittäjänä.

Husun Peliasennon tyypillisimpiä asiakkaita ovat tällä hetkellä päiväkodit, koulut ja urheiluseurat. Myös yrityksille Janne pystyy tarjoamaan työkykyä ylläpitävää toimintaa.

Peliasento on Oulussa toimiva Omapajan pajayritys. Sen ydintehtävänä on myydä liikunta- ja valmennuspalveluja urheiluseuroille, päiväkodeille, kouluille, kunnille ja yrityksille. Tämän tyyppiselle palvelulle on tarvetta. Janne kertoo esimerkin urheiluseuroihin liittyvistä kapeikoista. Hänen mukaansa seurojen on vaikea palkata täysipäiväistä henkilöä esimerkiksi valmentamaan. Esteeksi saattaa muodostua esimerkiksi nykyinen järjestelmä työnantajamaksuineen sekä rahoittamisen vaikeudet. Nyt, kun laskutus voidaan hoitaa Omapajan kautta kaikkine yksityiskohtineen, vapautuu sekä palvelun tilaaja että palveluntarjoaja tekemään sitä, mitä parhaiten osaa.

Husun Peliasennon tyypillisimpiä asiakkaita ovat tällä hetkellä päiväkodit, koulut ja urheiluseurat. Myös yrityksille Janne pystyy tarjoamaan työkykyä ylläpitävää toimintaa. Jalkapallo on lähellä hänen sydäntään ja hän kertookin sen olevan yksi toiminnan kulmakivistä sekä lasten, nuorten että aikuisten parissa. Toiminnan tarkoituksena ei niinkään ole jalkapallotaitojen oppiminen suoraan vaan pikemminkin Husu haluaa työllään olla sytyttämässä lapsiin ja nuoriin liikkumisen kipinän. Hän kertookin yhdeksi tavoitteekseen olla lisäämässä lastemme koulupäivän aikaista liikkumista.

Peliasennolta voi tilata normaalin ikäkausivalmennuksen lisäksi esimerkiksi apua varainhankintaan, yksilövalmennusta sekä näkökulmaa harrastajamäärän lisäämiseen.

Husulla on pitkä historia urheiluseuratyöskentelyssä. Omat kokemukset seuratoiminnasta sekä pelaajana, valmentajana että seura-aktiivina vahvistavat näkemystä siitä, millaisia palveluita hän haluaa tarjota urheiluseuroille. Palvelutarjonta seuroille on laajaa. Peliasennolta voi tilata normaalin ikäkausivalmennuksen lisäksi esimerkiksi apua varainhankintaan, yksilövalmennusta sekä näkökulmaa harrastajamäärän lisäämiseen.

Oma peliura ja toiminta liikunnan parissa koko ikänsä ajan on pohjana Husun työlle. Tavoitteet ovat kasvaneet matkan aikana. Koko toiminnan taustalla on kuitenkin halu liikuttaa ihmisiä, niin nuorempia kuin vanhempia. Omimmaksi Husu kuitenkin kokee lasten kanssa toimimisen. Lapsen riemu onnistumisen jälkeen on paras palkinto työstä. Aito onnistumisen ilo ja sitä kautta saatu riemu liikkumisesta motivoi. Jos tässä maailmassa vielä jotain aitoa on, niin se on nimenomaan lapsen riemu, Husu kuvailee työnsä parhaita puolia.

Omapajalta Husu kertoo saaneen tukea toiminnan aloittamiseen. Omapajan tarjoamat palvelut olivat juuri sellaisia, jotka saivat Husun lähtemään Peliasento –yrittäjäksi. Oman toiminnan tukena on nyt asiantunteva väki, johon Husu luottaa. Palvelun tilaajillekin Omapajan toiminta taustalla on etu. He voivat huoletta ja ilman riskiä tilata Peliasennolta juuri sellaisia palveluja kuin he haluavat ja mihin heillä on mahdollisuus.

Jannen pajayritykseen voit tutustua tarkemmin Peliasennon facebook-sivulla


OMAPAJA Oy
y-tunnus 2399894-2
Kauppurienkatu 31 A 1, 90100 Oulu
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.30-16.00
044 4100 500toimisto@omapaja.fiVerkkolaskutus
Kehitämme Omapaja Oy:n kansainvälistymisedellytyksiä Euroopan rakennerahaston tuella.

Kirjaudu laskutuspalveluun

Laskuta ilman yritystä laskutuspalvelumme kautta.
Kirjaudu
Ei vielä tunnuksia?
Rekisteröidy laskutuspalveluun ilmaiseksiKevytyrittäjyysHinnastoMiksi valita Omapaja?

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Palvelusopimus
Tietosuoja