Tervetuloa tukemaan Laivastonsinisten toimintaa

Ihan ensimmäisenä rekisteröidy Omapajan kevytyrittäjäksi. Kaikesta Omapajan kautta laskuttamastasi työstä Omapaja lahjoittaa 20 % palvelumaksustaan suoraan seuramme hyväksi. Lahjoitus ei vaikuta omaan palkkaasi.
Rekisteröidy ja aloita
Rekisteröityminen avautuu uudelle sivulle. Varmistathan, että kampanjakoodi ”ACOULU2020” on mukana rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.

Näin laskutat työsi

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy Omapajaan yllä olevalla lomakkeella.

2. Tee sopimasi työ

Tee asiakkaasi kanssa sopimasi työtehtävä.

3. Laskuta tehty työ

Laskuta tekemäsi työ laskutusjärjestelmässämme.

4. Saa työstäsi palkka

Suorittamasi työ maksetaan sinulle palkkana tilillesi.
Laskuttamastasi työstä Omapaja lahjoittaa 20 % palvelumaksustaan suoraan AC Oulun hyväksi.
Lahjoitus ei vaikuta omaan palkkaasi.
Rekisteröidy ja aloita
Miksi tehdä työtä Omapajan kautta?
1. Työapuasi on helpompi ostaa
2. Sinulla on mahdollisuus ansaita paremmin
3. Voit tehdä töitä kenelle haluat.

Omapajan kevytyrittäjänä laskutuksesi palvelumaksusta Omapaja lahjoittaa 20 % suoraan AC Oulun toiminnan tukemiseen. Tämä ei vaikuta omaan palkkaasi.

Voit myydä osaamistasi sekä yrityksille, että yksityisille
Omapaja hoitaa palkanmaksusi
Omapaja kevytyrittäjänä työn tekeminen on helppoa! Sovit asiakkaasi kanssa laskutettavan työn, teet työn ja laskutat sen sovitusti. Omapaja maksaa palkkasi tilille. Kevytyrittäjyyden etu on työnteon helppous ja joustavuus.

Omapaja kevytyrittäjänä voit tehdä yhtä näppärästi töitä kenelle tahansa, niin yritykselle kuin yksityisellekin! Pihatyöt, siivouskeikka, siirtoajo… Työ voi olla lähes mitä vain – vain taivas on rajana.

Sinun ei tarvitse pitää omaa kirjanpitoa eikä maksaa ennakkoveroja tuloistasi. Riittää, kun täydennät palkanmaksutietosi Omapajan laskutusjärjestelmään ja luot tekemistäsi töistä laskut. Muuten voit keskittyä huoleti työntekoon.
Mitä laskutus Omapajan kautta maksaa?
Omapajan palvelumaksu on 7%  laskuttamastasi summasta.

Omapajassa ei ole kiinteitä kuluja eikä kuukasimaksuja. Silloin, kun sinulla ei ole työtä ja et laskuta, sinulla ei ole kulujakaan.

Palvelumaksu sekä vakuutusmaksut ovat vähennyskelpoisia sinun omassa verotuksessasi.
Voit vakuuttaa toimistasi
Omapajan laskutuspalvelussa palveluusi sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Alle 8 063,57 euron (vuonna 2021) vuosityötuloilla sinun ei tarvitse ottaa eläkevakuutusta, jolloin laskutuksestasi käteen jäävä summa on suurempi, mutta työstä ei kerry eläkettä.

Jos vuosityötulosi ylittävät 8 063,57 euroa, sinun täytyy ottaa lain vaatima yrittäjän eläkevakuutus. Eläkevakuutuksen hallinnointi voidaan halutessasi siirtää Omapajalle.